Reklama

Reklama

Mstitel

Trailer

Obsahy(1)

Hlavní postavou je bývalý policista Frank Castle, jehož manželka a děti se před pěti lety staly obětí atentátu, bomby, kterou pod jejich auto nastražil úlisný mafián Gianni Franco. Protože také on byl úředně prohlášen za mrtvého, zmizel v podzemí města, kde si v systému kanalizačních stok a chodeb vybudoval tajnou základnu. Od té doby se zjevuje s heslem vinní budou potrestáni jako nelítostný soudce, porota i kat zabíjí zločince, kteří unikají spravedlnosti. Za těch pět let jich má na kontě hodně přes stovku a brzy přibudou další. Jedním z těch, kdo tuší pravou totožnost tajemného mstitele je bývalý Castlův parťák Jake Berkowitz. Do tuhého jde v okamžiku, kdy se do města vrátí Franco, aby znovu doplnil prořídlé řady zločinu, zdecimované nelítostným Punisherem. Chce spojit všechny mafiánské rodiny pustit se s nimi do boje proti japonské Yakuze, vedené nelítostnou kráskou Lady Tanakou, která se chce zmocnit nadvlády nad městem. Její tah je krutý a postaví Punishera do nečekané situace. Tanaka totiž unese mafiánům jejich děti, včetně Francova syna Tommyho. A protože Punisher netrestá nevinné, pronikne do sídla Yakuzy a zachrání je. Jediný, kdo shodou okolností zůstane v zajetí japonské mafie je právě Tommy. Punisher se pro něj vrátí, ale je přitom dopaden. Zoufalý ze ztráty svého syna, pomůže Franco Punisherovi uniknout z vězení a přesvědčí ho, aby se společně s ním vydal zachránit jeho syna. Společně pobijí poskoky Lady Tanaky a nakonec i ji samotnou. Zachrání Tommyho, ale nakonec stanou proti sobě. Dva nesmiřitelní rivalové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dolph pobledlý kvůli nedostatku vitamínu D chodí kanály, ale není to proto, že by se styděl. Se mstí.. Pro milovníky střelných zbrání se tam sice vystřídá hodně kousků do Internet Movie Firearms Database, ale jinak je tam Krabbé za nevýrazného záporáckého korýše, detektiv Gossett Jr. vůbec nereaguje na nahrávky na smeč vtipných hlášek a Lundgren odmítá obléct Punisherovo značkové tričko (možná proto, aby se divák v závěru lépe soustředil na bradavku vyčuhující z díry). Střihač legend jako Lethal Weapon či T2 se jako akční režisér příliš neosvědčil a když není schopen nabídnout ani nadhled, musím nadále preferovat Mydláře s Thomasem Janem.. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Nekoukej na Lundgrena, nekoukej na Lundgrena, nemá dobrý filmy. Můžu si tohle opakovat kolikrát chci a stejně se občas zapomenu a neco si pustim. Punisher je ještě snesitelné béčko plné střílení a hmm nindžů s vraždícími kovovými ježky. Ale fakt nevím proč bych jej měl někomu doporučovat. Je tu přeci celá kupa osvědčených akčních řežeb. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

S Dolphom je to trochu ako so Stevenom Seagalom...na konci 80tych rokov mali ešte elán začiatočníkov a výsledný efekt ich hereckého snaženia nie je taký tragický ako v dnešných dňoch...Punisher je klasické akčné béčko ôsmej dekády, nič viac nič menej. Lungren s tým svojim sfetovaným pohĽadom ako hrdina z kanála, ktorého nezastaví nikto a nič-parádička:))) Som fanúšikom týchto akčných starých "skvostov" najmä keď sa na to človek pozerá v týchto časoch, dobre sa zabaví:) ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Spousta mrtvých,až moc velká kupa mrtvol,velký přestřelky,Lundgren ve svých nejlepších rolí! Jeho hadry a mastnej účes z něj vyzařuje pořádnýho ranaře a to jak se dokáže vypařit aby ho nikdo neviděl je skvělý. pro mě byl Lundgren jasná volba pro tuhle postavu. Nedokážu si místo něj představit někoho jinýho. Van Damme by to ještě zvládl ale byl by na roli malej,Segala,ikdyž ho mám rád,tak by se tam nehodil. Zase by dělat ty svoje pohledy,nádechy a dělal by ze sebe až příliš velkýho tajemnýho a nezničitelnýho,zvádl by to ještě Stallone a Arnold. přesto Lundgren to zahrál skvěle! ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl ukázat na béčko jak vyšité z osmdesátých let, tak hned ukážu na tento film. Když jsem o tomto snímku četl, jak v roce 1989 to byl hit, jak se dělali pirátské kopie a jak za ně byl každý rád, tak přiznávám se, že tomu věřím. V tom roce to musel být neuvěřitelný hit, který tady ještě nebyl. A v dnešní době? Určitě to neurazí ale že by to potěšilo? To asi určitě ne! Dolph Lungren v roli Mstitele alias Franka Castlea je velmi cool a do této role se opravdu hodí. Dále mu sekunduje výborný sympaťák Louis Gosset Jr. Akční scény jsou docela odbyty. Ale jedno je jisté a to že tento kousek má skvělou atmosféru a to už od začátku kdy sledujeme titulky v kanále až po závěrečné titulky. Bohužel je to jen průměrný film! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (15)

  • Punisher nikdy nepoužil rovnakú zbraň dvakrát. (m.a.t.o.)
  • Dolph Lundgren zvládol väčšinu svojich kaskadérskych kúskov sám. (m.a.t.o.)
  • Jedná se o jediný film o Punisherovi, ve kterém nemá hlavní postava kostým s lebkou, jak je tomu v původních komiksech společnosti Marvel. (tyzmrde)

Reklama

Reklama