Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdysi dávno v městečku Bedrock žil Fred Pazourek se svou ženou Vilmou, dcerou jménem Oblázek a přítulným domácím dinosaurem Dinem. Pracoval s brontojeřábem v lomu firmy Slate & Co., přátelil se s Bertem Štěrkem a mezi obyvateli městečka byl oblíben, protože díky němu zvítězil místní kuželkářský tým v důležité soutěži. To všechno se ovšem mělo změnit. Fred půjčil Bertovi a jeho ženě Betty peníze na adopci a k Pazourkovým přijela jeho tchyně Pearl, která se nikdy netajila přesvědčením, že Vilma se mohla vdát lépe. Fred se rozhodne, že tchyni ukáže, a s pomocí Berta, který zamění obálky s výsledky písemných testů, se stane novým viceprezidentem firmy. Netuší, že jeho proradný šéf Cliff Vandecrave na něj chystá podraz. Dostane kancelář s diktaptákem a sekretářkou Sharon Stoneovou, Cliffovou milenkou. Šéf mu dá peníze, aby mohl začít žít na vysoké noze, a po čase také spoustu desek k podpisu, které Fred přes varování diktaptáka podepíše, aniž by je četl. Netuší, že Cliff, který hodlá zavést novou automatickou výrobní linku na výrobu rodinných domků, tak dosáhl propuštění všech dělníků. Televize z celé aféry viní Freda Pazourka, a když ho dopadnou nezaměstnaní dělníci, chystají se ho lynčovat. Naštěstí je tu Vilma a Betty, které přijdou na nápad, jak Freda zachránit a odhalit pravdu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Celkom vtipné spracovanie kresleného seriálu a John Goodman sa podľa mňa do tejto role na rozdiel od ostatných hercov naozaj hodil. Čo však bolo extra v tomto filme? Príbeh o tom, že bohatstvo nie je všetko, dialógy také detské, vlastne by som povedal nič. Ono je to fajn na víkendové popoludnie, ale nie na celovečerný film. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Dobrí herci, pekná výprava a na rodinnú komédiu celkom slušný scenár - príjemná adaptácia klasiky medzi animovanými seriálmi, u ktorej poteší hlavne myšlienka, že to mohlo podadnúť oveľa horšie. Ono keď má nejaký film za producenta veľkého Stevena, nejaké tie bubáky sa nájdu vždy, že? ()

Reklama

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Kouknul jsem na tento film a myslím, že je rozhodně lepší než jeho pokračování, které ale dějově spadá před tento film. Myslím, že udělat takový film, ve kterém máte pomůcky, které se k ničemu jinému nehodí a musíte vymýšlet jak vše udělat, tak rozhodně po této stránce se filmařům film povedl a co se týká zábavy, tak se u této komedie určitě zasmějete. Není to zase takový trhák, abych si to musel pouštět každý den, ale pro příjemné odpoledne s Fredem a spol si čas kdo to ještě neviděl udělejte. :o) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem viděl poprvé v životě. Kdysi jsem na premiéru nešel, tak jsem si dnes řekl, že doplním mezeru ve vzdělání. Jedná se o neškodnou zábavu s pár výtečnými nápady a několika hezkými vtipy. Tempo je stabilní a příběh nekomplikovaný. Ideální na ospalé odpoledne. Halle Berry moc pěkná sekretářka. 70% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, tohle jsem viděla v kině ještě v době, když jsem nestíhala číst titulky :) A pak ještě jednou v dabingu, kterému kralovali takové vymoženosti jako Šárka Skálová ;) Letos jsem si připomněla maximum ze starých dobrých Hanna-Barbera a kupodivu jsem tenhle film shledala jako velice dobře odolávající času. Navíc v kontextu s původním seriálem ze 60. let vychází ještě lépe a je (i na dnešní poměry) dobře obsazený. John Goodman je král, Elizabeth Taylorová si ke konci své kariéry nemohla vybrat lépe a Halle Berry? Tehdy byla ještě příjemně neokoukaná. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • I když se herečka Rosie O'Donnell nepodobá Betty Rublové, roli nakonec dostala kvůli perfektnímu smíchu, který zněl jako od Betty. (viperblade)
  • Jeden z důvodů, proč byl na pozici režiséra dosazen Brian Levant, byl ten, že je oddaný fanda seriálu a navíc vlastní velkou sbírku flintstoneovských předmětů. (viperblade)

Reklama

Reklama