Reklama

Reklama

Los Angeles, blízká budoucnost. Ničivé zemětřesení zdemolovalo většinu města a při záchranných pracích je potřeba každého pomocníka, včetně policistů. Pláže, které jako jediné zůstaly pohromou nedotčeny, tak zůstávají bez dozoru a stávají se rejdištěm řady brutálních gangů. Tím nejdivočejším jsou Surfoví náckové, vládci Power Beach. Jejich vůdce Adolf má jasnou vizi o sjednocení všech gangů a kompletním ovládnutí pobřeží, ale nepočítá s jedním důležitým faktorem. Mamkou Washingtonovou, které Náckové zavraždili jediného syna. Stará žena, zdrcená ztrátou jediného dítěte, se rozhoduje, že Surfoví náckové musí zemřít. A jatka začínají! (Řitka video)

(více)

Recenze (42)

Olík 

všechny recenze uživatele

Delikventští surfaři v neoprenech ozdobených hákovými kříži říkající si Adolf (samozřejmě, že jeho milá se jmenuje Eva) nebo Mengele - sem tam proženou vlnu, sem tam zterorizují okolí, sem tam se poperou s konkurenčními ninja surfaři. Kdo je zastaví? Bude to metráková černá důchodkyně, matka jedné z jejich obětí? On už název samotný nabádá k přístupu s notnou rezervou a samotný film tento fakt jenom potvrzuje. Jde prostě o jeden z mnoha nenáročných trashu legendární společnosti Troma, ke kterému je třeba jako k nízkorozpočtovému trashi přistupovat a hlavně nečekat žádné zázraky. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval mnoho. Ano, mluvím o tomhle filmu. Braky mám rád, ale tohle byla nuda. Všechny dobrý fóry se vytřískaly v traileru. Teda skoro všechny, ale ani taková banda pošuků, jako Hook, Mengele, Smeg nebo Ret Kids nezachrání to, že to vlastně bylo suchý. A mama Washington byla propadák ze všech největší. Ale nemusella. ()

Reklama

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Hodně subkulturní nízkorozpočťák točenej bandou kamarádů v rezivejch hangárech a na skalách u moře. I název zní hezky, ale je to bez dalších vtipů, ale hlavně nuda (nehledě na to, že je to debilita). Chechtal jsem se akorát, když ke konci vypukne bitka a nějaký protometrosexuálové, co bojujou s náckama, skákaj hvězdice a kopou je do ruky! Vypadá to jak vystřižený ze špatný hodiny tělocviku střední školy. Zajímavý akorát je, že na podobný trashe (a imho to původně tak nebylo plánovaný) to má režii, za kterou se nemusí tak stydět. A konaj se tam dvě hezký holky, jinak ruce pryč! Neni to vtipný ... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s trashovou produkcí proslulé společnosti TROMA bohužel nedopadlo vůbec dobře. Úchvatný obal, název i zápletka, ale velmi slabý film. Za prvé jsem čekal mnohem hustější úlet, za druhé je to pomalé, nudné a hlavně je tu minimum akce, která nadto není nijak zvlášť vychytaná (souboje na surfech). Trochu se to rozjede až ke konci, kdy se máma začne mstít a náckové si to konečně vyřídí s ostatními surfařskými gangy. Vidět to na nižším stupni základní školy, možná bych to prožíval jinak a každopádně bych si chtěl natočit vlastní verzi. Pár dobrých hlášek a filmových nápadů, dobrá trashová hudba a výprava, fajn kostýmy, ale toť vše. Žádná brutalita, žádná erotika, nuda, nuda, nuda, pro kterou byl film obecně kritizován. Film měl premiéru na festivalu v Cannes v květnu 1987 a Roger Ebert z něj prý odešel po 30 minutách a kritička z Times napsala, že film není zajímavý ani pro příbuzné herců. ()

prsvl odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsme pojali jako takový úvod do našeho Klubu nenáročného diváka. Rozhodně nezklamal. Tleskali jsme každému druhému záběru a smáli jsme se snad pořád. Režisér absolutně nevěděl co dělat, zrovna tak jako spoluautor scénáře, střihač a herci. Troufám si říct, že to je zatím nejhorší film, který jsem kdy viděl..Uvidíme co dalšího Klub nenáročného diváka představí:) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • V Německu několik let působila punková kapela Surf Nazis Must Die, která se při výběru názvu nechala inspirovat filmem. (Fenk)

Reklama

Reklama