Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy ještě Arnie předváděl svou muskulaturu na kulturistických pódiích si na chvíli odskočil aby se předvedl i na velkém plátně. "Herkules v NY" není plnohodnotný film a v každé minutě je vidět, že vznikl jen proto aby Arnie mohl předvést svoje namakané bicepsy (svršek sundavá za každé příležitosti). Film je tak neuvěřitelně stupidní až je vyloženě vtipný a z jistého úhlu pohledu je to někde mezi odpadem a 5*, takže to dávám za 2*. ()

frafra odpad!

všechny recenze uživatele

tak tady jsem tedy dlouze váhala,....dát odpad nebo 5 hvězdiček? jiné filmy téhož typu mě velice baví, člověk se zasměje....v tomto filmu například u kamenné tváře arnolda, nebo scéně s medvědem, kdy ten medvěd opravdu divně běhá a je menší než arnold :D ale kvůli zdlouhavému a nedomyšlenému konci jsme dala odpad! ....nelíbilo se mi, že si Hercules nabrnknul v New Yorku micinku a kvůli ní tam chtěl zůstat déle....a najednou obrátil, odletěl zpátky na olymp a ani si na ni nevzpomněl...divné.....jinak taková klasika, co v sobotní večer i odpoledne nezklame. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sranda. A ani ne tak esence béčkovitosti, jako spíš amatérismu. Arnoldova první role, to znamená, že jeho neherectví zaručuje značnou porci komiky, bohužel režisér je také debutant, a to už docela vadí. Celé je to trapně amatérské, výborně jsem se bavil. Když člověk vidí ty kulisy a slyší ty neskutečné hlášky, uvědomí si, že tohle je 100% guilty pleasure. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zaujímavejším počinom pre odštartovanie filmovej kariéry Arnolda Schwarzeneggera, by bolo keby si radšej zahral v nejakom porne (podobne ako niekoľko jeho kolegov). Pretože táto jeho prvotina je na úrovni primitivity. Príšerne naivné a úboho natočené dielo. Jedinou zaujímavosťou "Herkulesa v New Yorku" je ten fakt, že je to prvý film, kde sa objavil dnešný guvernér Kalifornie. * ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Je to smiešny a shitný filmík, ale je to prvý Arnoldov film a on nám svoje proporcie rozhodne ukázal. Konečne si ho niekto všimol a nastal začiatok akčných filmov 80tych a 90tych rokov. Herkules v New Yorku sa dá pozerať, ale snáď iba kvôli Arnoldovi, dej, scenár, rozpočet nečakajte. Technicky a po všetkých stránkach je to dosť podpriemerný film. 35% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Arnold Schwarzenegger nejprve nechtěl přijmout roli v této komedii. Nakonec jej přemluvil jeho přítel Reg Park, který si zahrál Herkula ve třech jiných filmech. (Džejkop)
  • Film byl vydán pod názvem Hercules Goes Bananas, který byl později změněn na Hercules in New York, aby byl serióznější. (Danny F.)

Reklama

Reklama