Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Hej kluci, hej kluci, hej kluci jdou. Hej trpaslíci už jdou jdou jdou. Dobrý den kdo jste? Bílý Helpje nejmoudřejší z moudrých jsme 7 trpaslíků a máme problém - Jó tak ten prsten hoďte do ohně - Ale my nemáme prsten my máme Sněhurku - Jo tak hoďte Sněhurku do ohně. Ale přece nemůžeme hodit Sněhurku do ohně! Jo ale to pak teda to pak teda máte problém. ()

Martas011 odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říci že tohle je něco unglaublich. Souhlasím s Uzzim, že šlo z tématu vydolovat mnohem víc, ale přijde mi že tvůrci z něj nevydolovali skoro nic, než pár přihlouplých vtípků. Jsem celkem všežravec a klidně si odpočinu i u Slunce, seno..., ale tady nějak už nemůžu. Jen ze zvědavosti jsem se podíval i na Film o filmu a ten mi přišel o něco zajímavější, byť jen kvůli nadšení té herecké party. Jinak si ale myslím, že němci pohádkové parodie celkem umí, o čemž svědčí i v současnosti vysílaná řada PRO 7 Märchenstunde každé pondělí od 20:15, která je vyráběná v podobných kulisách (s vyjímkou občasných českých exteriérů - třeba Křivoklátu), a u které se občas zasměji. P.S. Kdo je naštvaný, praští do Otto "Bobíka". ()

Reklama

The_God 

všechny recenze uživatele

3* málo, plný 4* jsou moc, ale protože jsem se u tohohle filmu bavil téměř celou dobu, tak dávám ty 4*. Pokud chcete nějakou inteligentní zábavu, tak se 7 trpaslíkům vyhněte, ale pokud se chcete podívat na nějakou pěknou ptákovinu (v dobrém slova smyslu), tak vzhůru do nich. Sice jsem se nepopadal za břicho, bránice ani čelisti mě nebolely, ale sranda to byla. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Můj mozek dostal pár dní na rozmyšlenou, aby odůvodnil, proč to vnímal tak, jak vnímal. Vysvětlil mi to tímto způsobem: "Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou" ... A já na to, jo áha, chápu. Dále: "Co řekne černovláska, když se podívá do zrcadla? A hele, tu odněkud znám. A druhá černovláska jí vezme zrcadlo a říká: No aby ne, to jsem přece já." No jistě, můj milý mozku, moc tě chválím :-) No hold parodie je parodie, a tahle je dle mého dosti vyvedená. Opět jsem nevěřícně zíral a chechtal se, což mě na původ (Německo) velice, ale velice udivilo. A nakonec všichni! => "Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou." :-) ()

PaTa.Freya 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie u které se člověk bude válet smíchy. Povedlo se jim tak dobře vybrat herce, že lepší už to snad ani nemohlo být. Moc nemusím filmy s dabingem, ale tady ten český sedí jak pr*el na hrnec. Dělá z toho ještě větší komedii než je v originále. Navrch opravdová Sněhurka jako Cosma Shiva Hagen se jen tak neokouká :) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)
  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)

Reklama

Reklama