Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (157)

monolog 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mi je náhodou jedno, jestli se jedná o remake. Tenhle film mě iritoval od samýho začátku. Nevím, jestli jsem tak cynickej starej bastard, ale přišlo mi to jako jedna velká fraška. To, že by si měla vzít někoho po čtyřměsíční známosti mi přišlo jako hovadina a taky bych jí tu svatbu nezaplatil. A průběh filmu děsně nudnej a doopravdy trapnej. Vlastně mi to přišlo spíš jen jako pohled na pseudoproblémy několika horních tisíc. Žvásty Diane mě iritovaly, Steve mi připadal jako naprostej neovládající se trouba a ta jejich dcera jako pořádně rozmazlenej fagan. Jediná dobrá scéna z obou filmů (tento a pokračování) je, když ve dvojce jedou večer do té nemocnice. Jinak je to absolutně zapomenutelnej nedůležitej kvazisnímek. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Aha, takže toto je remake? Pozeral som úplnou náhodou kedysi na Nove a aj keď Steve Martin so svojimi predčasnými šedinami mi nikdy, okrem jednej výnimky, nepripadal bohvieako vtipný, nijak výrazne znechutený som prekvapivo nebol. Celkom milá komédia, ktorú keď neuvidíte, tak sa vám vôbec nič nestane. Dnes som už ale podstatne preberavejší. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zkratka S.M. zkrátka projednou neznamená sado-maso, i když dívat se na šklebícího se a přehrávajícího S.M. a vůbec celou tuhle plytkou ryzí hollywůďárnu mi chvílemi připadalo až sebepoškozující... :-[ . . . D.K. mi pak bylo chvílemi i trošku líto. Anebo mi to hlava nebere a celý jsem to nepochopil a byla to prostě nějaká parodie na všechny ty vymazlené inteligentní komedie, ve kterých kdy hrála... . . . Nu, každému co jeho jest. Ztráta času a škoda slov... - - - - - (Poprvé viděno 1.5.2009 za nováckého májového odpoledne, komentář zde zbytečně kdovíkolikátý - 1.5.2009) ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem filmu dala 4*, nejspíše z ukvapení, lépe řečeno z nostalgických důvodů. Když jsem film po nějaké době viděla znovu tak jsem si uvědomila, že zas o takovou bombu nejde. Pár scén mohlo být lépe promyšlených a příjemný humor mohl být více spontánní. Jinak nemám žádné výhrady. Stevovi tyto role prostě padnou, bez výjimky. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Pro mě kontroverzní film - na jednu stranu zcela chápu nadšení některých - vždyť je to ze života, trefné, nádherně romantické, nostalgické, vtipné Martinovy výrazy obličeje a skvělý koordinátor - pošuk. Na stranu druhou: jsou tam věci, které mě štvou - rozplizlá stopáž, otravný Martin (jak může být jeden člověk vtipný a otravný zároveň? jde to....), umělá roztomilost (děti) a přeslazená příchuť. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Mezi svatebními dárky, které Annie obdrží, je i socha Venuše s hodinami v břiše. V původním filmu Nevěstin otec Kay také dostane tento dárek. Obě se na něj dívají pohrdavě. (HappySmile)
  • George Banks říká, že nechce, aby ho svatba přivedla na buben, a následně zjistí, že stojí na ulici v županu. To samé se stalo jiné postavě Stevea Martina ve filmu Cvok (1979). (HappySmile)
  • V 58. minutě vystresovaný George (Steve Martin) nakupuje večeři v obchodě. Z každého balení housek vytahuje čtyři kusy z dvanácti s tím, že potřebuje housky k párkům baleným po osmi. To provede se třemi baleními, dohromady tedy chce 24 housek. Stejný počet by měl i v případě, že by koupil dvě celá balení. (tom.nosek)

Reklama

Reklama