Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

Dino07 

všechny recenze uživatele

Bez výčitek svědomí můžu prohlásit, že tahle nepříliš povedená trojka (55%), je lepší, než méně povedená dvojka (40%). Tady jsem mohl alespoň vidět pár efektů, které mě i za laciný peníz nadchnou a baví. Ve dvojce se jich pár taky vyskytlo, ale beztak to bylo slabší i příběhem, který mě moc neoslovil a zdál se mi příliš překombinovaný. Příběh ve trojce je celkem nápaditý, avšak někde logicky pokulhával. Proto lepší 2*. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Opět není co by mohl divák pochválit. Mario Van Peebles měl být asi maniakální a tvrdej záporák, místo toho žvejká kondomy, tváří se jak maniakální úchyl a je směsný. Je tu pár hezkých záběrů na krajinu, pár pěkných písniček a pak je konec. Highlander se měl dočkat maximálně jednoho pokračování (a to ještě jinýho). Všechno ostatní je hnusná nastavovaná kaše. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ty efekty jsou ze začátku tak příšerné, až trochu - co trochu, hodně - trapné a vypadá to na jasný odpad...Po přesunutí děje do New Yorku už je to naštěstí o poznání lepší, i tak to ale na předchozí díly (ani seriál) nemá, navíc padouch je otřesnej, naštěstí poslední minuta zachrání zbytky důstojnosti...40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu nemá čím oslovit. Je to jen opakování některých scén z prvního film u s tím, že je zde pak příběh, který se je snaží dát dohromady trochu jinak. Flashbacky jsou příšerné, efekty taky, herecky je to standard, ale ani mě nijak moc nevytrhla jinak celkem hezká erotická scéna. Záporák fajn, ale tady prostě není nic, proč by se pokračování dalo opravdu opodstatnit. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nebýt Deborah Kary Unger a Mario Van Peeblese v roli Kanea, který předešlé dva záporáky Kurgana a Katanu strká levou zadní do kapsy, snad by ani nestálo za to se na to dívat, příběh suchý jak písek (stejně rychle jako on mezi prsty vám unikne pamětí) s mnoha nezajímavými vypomáhacími scénami - hlavně ty retrospektivní flashbacky jsou trochu mimo a zbytečné (alespoň můžete přemýšlet, jestli Deboře sluší více blond nebo zrzavá). Lambert naprosto sterilně svůj, ale i proto ho mám třeba rád. Asi stejně nudné jako první Highlander, jen ne tolik okázalé a je to znát. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve Skotsku, Maroku, Quebecu a nedaleko Montrealu. (Terva)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)
  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)

Reklama

Reklama