Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (4 717)

plakát

Anatomie pádu (2023) 

Nachystat mi Justine Triet "šokující" závěr (a že se jich několik nabízelo), šel bych nejspíš na 4. Scéna hádky je totiž zahraná a napsaná naprosto mistrovsky a dává vzpomenout na hádku v Manželské historii. Nejednoznačným závěrem si mě Triet spíš odradila, než získala. Sandra Huller tu sice předvádí skvělý herecký fýkon, ale ta severská odtažitost je tu někdy až hmatatelná.

plakát

Karlos (2024) 

Nesourodý dokument, který funguje jen jako 90 minutých nezajímavý videoklip pěkných záběrů. Chybí ale jakákoliv spojitost a snaha o ukázání Vémolova charakteru a vnitřního rozpoložení.

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Je velká škoda, že Samir ukázal parádní první sérii, která vystihla tehdejší dobu a začátky Ivety přesně. Doufal jsem, že v podobným duchu pojedou i zbylé dvě řady. Naneštěstí ale druhá byla taková nijaká a ve třetí se už jen odškrtávaly Ivetiny prohřešky bez snahy o cokoliv řemeslného. jak byla v začátku Anna Fialová vynikající, ke konci už prostě neměla co hrát a jen se tvářila smutně a bulela...jako Iveta.

plakát

Iveta - Série 3 (2024) (série) 

Třetí řada jede prakticky bez scénáře a něco se děje jen, když se Rychtář rve s Macurou. Samir už totálně abdikoval na nějaký vyprávění a jede už jeden Ivetiny pády a pokusy o comeback. Filmově tu ale není prakticky co chválit.

plakát

Jack Ryan - Season 3 (2022) (série) 

Nejzamotanější a nejnudnější seriálový Ryan. Že jsem žehral nad nudnou dvojkou z Venezuely? V porovnání s trojkou je jihoamerická "mise" strhující spektákl. Doufám, že se Krasinski rozloučí alespoň trochu se ctí.

plakát

Jack Ryan - Season 2 (2019) (série) 

O poznání slabší než jednička. Teroristy jsme tentokrát vyměnili za špinavý pilitiky Venezuely a místo nahánění bomb tu je víc politikaření. Krasinski je furt dobrej, Pierce je furt skvělej, ale tentokrát jim nepomohl scénář. A Rapace tu má bohužel malý prostor, aby nebyla zbytečná.

plakát

Mike a Molly - Série 4 (2013) (série) 

Koukám zpětně na moje hodnocení jednotlivých epizod a pouze jedna dostala 4*. Zbytek 2, občas 3. Mike a Molly ani ve druhém pokračování nevyjeli z rovných kolejí. Občas dobrý vtip, převážně takový sitcomový ňúďo.

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) 

Godzilla si zalehla do římského pelíšku a pohádky byl konec. Wingard pochopil víc než kdokoliv před ním, že absolutně nikoho nezajímají lidi. Pokud tu máš film s Godzillou a Kongem, chceš vidět, jak si ti dva dávají do držky, nebo jak dávají do držky nějakýmu zlýmu hajzlovi. A přesně tohle další pokračování Monsterverse je. Oba kusani si jedou sólo, Kong běhá dole, Godzilla běhá nahoře a likviduje tu jednu příšeru za druhou. Pak se kusani musí dát dohromady a na konci dát přes držku takovýmu jejich Thanosovi. Nejdřív dole, pak ve stavu beztíže a nakonec umře asi milión lidí v Riu de Janeiru. Když se to řeže, vypadá to pěkně, lidi tu jsou jen na okrasu a řůžová Godzilla vypadá cool. První hodinu jsem si ale říkal, že sleduju pilot nějakýho seriálu. Občas tu je sice bitka, ale skoro polovinu filmu se to tu dává dohromady... Jako jo, když se to dohromady dá a řeže se to, je to fajn, ale velká škoda toho balastu v první půlce. Jinak by to byly 4 jak vyšitý. PS - Godzilla tu je vyloženě jako vedlejší postava a prakticky celý film sledujeme jen Konga, že se nestydíte.

plakát

Málo mě znáš (2024) (seriál) 

Citlivý (někdy možná až moc) dokument mapující kariéru Ivety. K seriálu Iveta se to dá brát jako takový bonus autentických záběrů. Vzhledem k relativně krátké stopáži režisér Tomáš Klein ale vždy jen bruslí po povrchu a buď nemůže, nebo ani nechce jít co citlivějších a emocionálnějších rovin.

plakát

Poslední výstřel (2021) 

Zoufale nudný film s unaveným Neesonem, který si přivydělal nějaký ten dolar. Ale poprvé za těch x jeho blbých akčních béček je vidět, že to nebere už ani jeho. Natož fanoušky...