Reklama

Reklama

Barnacle Bill

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1930, 8 min

Režie:

Dave Fleischer

Hrají:

Mae Questel

Obsahy(1)

Barnacle Bill (Bimbo) je námořníkem na lodi připlouvající do přístavu. I přes zákaz loď opustí a namíří si to k Nancy Lee (Betty Boop). Zde zaklepe na dveře a společně s Betty zpívají upravenou verzi námořního popěvku "Barnacle Bill the Sailor". Následující děj se odehrává přesně podle písničky a po krátkém románku se námořník vrací opět na moře. (OG_Swifty)

(více)

Recenze (3)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Animace mi přišla o trochu kvalitnější, ale ta psí Betty mi prostě pořád nesedí. Ale klevetící kočky - sousedky byly docela vtipný. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Charakter a postava neskôr v Amerike preslávenej kreslenej krásky Betty Boop boli ešte len v prvopočiatkoch. Ide v poradí o druhý príbeh, kde sa objavila, tu ešte pod menom Nancy Lee a s ovísajúcími ušami kokršpaniela. Žartíky spočívajú v množstve originálnych a zábavných detailov (spievajúca loď, zemiaky, cudné hodiny sťahujúce vyhrnutú minisukničku nadol...) plne podriadených rytmu pesničky Says Barnacle Bill the Sailor. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Ještě, než se Betty stala populární postavou, v tomhle, a pak ještě v dalších Talkartoons si zahrála malou roli. Tenhle díl je zajímavý pouze animacemi, ostatně to nemá žádný příběh ani myšlenku. ()

Reklama

Reklama