Reklama

Reklama

Auto střela

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1942, 8 min

Režie:

Dave Fleischer

Hrají:

Joan Alexander, Jackson Beck (vypravěč), Bud Collyer

Obsahy(1)

THE BULLETEERS je krátky kreslený film so Supermanom, odohrávajúci sa v 40tych rokoch 20teho storočia. Zachytáva jeden bežný pracovný deň Supermana, kde musí zneškodniť skupinku vynálezcov terorizujúcich Metropolis špeciálne upraveným autom-lietadlom, dosahujúcim závratnú rýchlosť a schopnosťou ničiť budovy s efektom nezastaviteľnej gule. Pri zneškodnení zločincov mu výdatne pomôže aj Lois Lane. (petero)

(více)

Recenze (8)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Kanonýři dali Supermanovi docela zabrat. Hlavním problémem těhle krátkej animáků o Supermanovi je jejich dýlka. protože na ploše osmi až deseti minut se nemá šanci rozjet žádnej pořádnej příběh a všechny epizody opakují stejný model. ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Výborně zpracovaná epizoda ze života Supermana. Tentokrát Superman poměřuje své síly s třemi zlými ;o) vynálezci, kteří terorizují své okolí "pomocí" svého záludného vynálezu - bullet car. Výborná práce s animací dostatečně kompenzuje až příliš přímočarý děj; ten je ovšem typický i pro další epizody tohoto projektu a není možné to mít Dave Fleischerovi za zlé. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nenápadný redaktor novín Daily Planet, Clark Kent, sa vždy v prípade potreby rýchle zmení na maskovaného hrdinu, ktorý obetavo chráni životy a majetok občanov Metropolisu. V tejto časti sa musí vysporiadať s bandou zločincou, ktorí chcú pomocou svojho netypického, technicky vymakaného lietajúceho auta, terorizovať mesto. Superman je jednou z najpopulárnejších, najznámejších komiksových postáv. Dočkal sa viacerých filmových spracovaní. Mne osobne sa najviac páči to od amerického režiséra Dave Fleischera. Jeho animovaná séria o tomto superhrdinovy má niečo do seba. Pôsobivé, farebné animácie; zaujímavé akčné sci-fi príbehy; dobré hudobné podklady. **** ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ťažká klasika. Lois za písacím strojom, Superman v telefónnej búdke a atmosféra 40tych rokov. Naviac Supermanov boj s lietadlom a odtrhnutým krídlom mi pripomenul Superman Returns ;-). ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Superman se dostává do letícího tryskáče stejně amatérským způsobem, jako když já otvírám konzervu bez použití otvíráku. ()

Reklama

Reklama