Reklama

Reklama

Bylo nebylo

  • USA Ancient Fistory
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 1953, 7 min

Obsahy(1)

Jeden z příběhů o Pepku námořníkovi. Všichni muži jsou pozváni na bál s princeznou Olivií, která si z přítomných vybere svého nastávajícího. Na ples má samozřejmě namířeno Bluto, u kterého slouží Pepek námořník v kuchyni. Na ples chce jít i Pepek. Jeho přání vyslyší kouzelný děděček, který udělá z Pepka prince a dá mu krásné šaty. Pepek ovšem musí pamatovat na to, že musí z plesu odejít před půlnoci, jinak se jeho šaty změní v obyčejné oblečení. (zdeny99)

(více)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele

Pepkova verze českého Popeláka, samozřejmě abgrejdováno na Pepkovu zálibu ve špenátu. Pohádkový díl, kdy Olie je princeznou a Bluto s Pepkem jsou princové ucházející se o její ruku. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Popelka, pardon, Popeyka lehce naruby :-) Tentokrát neshání pric nevěstu, ale princezna Oliva ženicha a na hrad se nechystá chudá Popelka, ale chudý Pepek, místo kočáru z dýně mu kouzelný dědeček vyrobí fáro ze špenátu a bitva o princeznu může začít. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, za sedmero horami a sedmero řekami, žila v malém městě Popelka a ta byla nucena pracovat pro strašlivého Bluta. Nebyla to ale ledajaká Popelka, byl to Pepek námořník. Ten se díky kouzelnému dědečkovi proměnil v krásného prince a zavítal na ples princezny Olive Oyl. Dál už vám nic prozrazovat nebudu. Stejně všichni moc dobře víme, jakým směrem příběh vygraduje. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Jak políbil ten obraz :-))))) Ale mohli trochu parodovat nějaký to přebírání hrášku nebo čočky nebo co to vlastně bylo.... ()

Reklama

Reklama