Reklama

Reklama

Japončíci

  • USA Japoteurs (více)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Drama
USA, 1942, 9 min

Obsahy(1)

Superman zasahuje dokonca aj cez obdobie 2. svetovej vojny, kde Američania skúšajú svoje najnovšie lietadlo, ktorého sa zmocnia a neskôr sa aj snažia zničiť Japonci, takže záchranná úloha pre Supermana ako vyšitá... (T2)

Recenze (6)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vládní propagandu v kreslených filmech moc nemusím, ale i tak jsem se docela bavila. Ta Lois se vždycky přimýchá k nějakému průšvihu. Ještě, že má Supermana, který zachrání nejen ji ale i celý svět před téměř jistou záhubou, nebo teda alespoň Ameriku. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Američani vyrobí největší bombardér na Světě. Tato zbraň může rozhodnout válku a to nesmí zákeřní japonští agenti dopustit. Mají ovšem smůlu, protože jim jejich perfektně připravenou diverzní akci překazí zvědavá Lois Lane. No, a tu bude muset i s celou Amerikou zachránit Superman. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Kreslený teroristický útok Japonců na USA jejich vlastním obřím bombardérem se nezdaří, neboť Superman (hrdina s modrou knížkou) dobře ví, že musí stát na straně vládní propagandy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ach, tá Laneová. Prefackať! A pri tom sa ten japončík tak snažil. A kto je ( bol v 40. rokoch minulého storočia ) najlepší priateľ človeka? Supermááán! Nie, čo najväčší a najvýkonnejší bombardér. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra sice na první pohled není až tak patrná, ale Lois už nenosí kravatu :-)) No a taky mi ty hlasy zněly nějak víc otráveně a Clarkovo - "This looks like a job for Superman" už znělo spíš jako klišé vyřčený z povinnosti. ()

Reklama

Reklama