Reklama

Reklama

Kocour Felix

(seriál)
  • USA Felix the Cat
USA, 1958, 134x30 min

Režie:

Joseph Oriolo

Scénář:

Joseph Oriolo

Hrají:

Jack Mercer

Obsahy(1)

Kocour Felix, animovaná legenda, a jeho vypečené příběhy plné legrace i dobrodružství přicházejí k vám. Důvtipný kocour, který si ví rady v každé situaci, zabrousí do Egypta i do vesmíru, vyzraje nad zlými padouchy, překoná všechny potíže a při tom skvěle pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Koda 

všechny recenze uživatele

Jako malému mě prostě nejvíc asi chytila ta catchy znělka a jeho kufřík. Jinak už si z toho moc nepamatuji, ale jedno vím jistě. Jako malej jsem se na to furt koukal. Naposledy to snad bylo, když jsem byl na horách. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Felixe jsem jako malej moc nesledoval, co vím tak ho moc nedávaly. A ani mě nijak moc netáhl, a v dnešních letech? Mě netáhne už vůbec je pravda že pár hlášek je naprosto šílených, ale v dnešní době to je prostě podprůměrný seriál, navíc profesor je tak děsně nesympatickej že to nejde vyjádřit slovy. ()

Reklama

Mia_Wallace 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů z mého dětství, už proto, že v něm bylo možné všechno, jako například vycestovat na Mléčnou dráhu kde není nic jiného, než mléko :) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na českém DVD Kocour Felix - Výlet do vesmíru, vyšel výběr těchto dílů: Tajemství Kleopatry, Profesor a Kocour Felix, Duch kapitána Felixe, Výlet do vesmíru, Tryskové lyže, Super palivo mistra Válce, Felixova půjčovna peněz, Jak profesor ukradl mrože, Velryba plná zlata, Felix a kouzelná fazole, Profesorova stříkací pistolka, Honba se zlodějem koní, Felixova sbírka lahví, Tady Mars, Felix a mrož a Diamanty z uhlí. Je obrovská škoda, že je to jediný Felix na našem trhu, neb vytváří matoucí dojem. Pokud se seznámíte s originálními díly nebo naopak s těmi nejnovějšími, je možné dojem napravit až na výbornou. ()

Zajímavosti (1)

  • Kocoura Felixe vytvořil v roce 1925 Australan Pat Sulivan. (Zdroj: Panáčci na plátně) (M.B)

Reklama

Reklama