Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Názov distribútora je abolútne zavádzajúci, pretože film má so sériou Home Alone spoločného leda tak aktéra Macaualay Culkina. Príbeh je prostý a zobrazuje chlapca z extrémne bohatej rodiny, ktorý sa rozhodne si nájsť kamošov a zároveň musí ubrániť rodinný majetok proti chamtivému podvodníkovi. Moc veľká zábava to ale nie je a priznám sa, že ani ked som bol v detskom veku mňa tento film moc nebral. Mohol tomu český distribútor dať treba aj názov: "Sám doma a Brzobohatý". ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Přijít potřetí s úplně tím samím by byla asi sebevražda....jednička byla skvělá, dvojka taky v pohodě, ale trojka už je fakt dost o něčem jiným. Docela obyčejný rodinný film jakých je k vidění každý den deset. Jediné co ho udržuje jakeš takeš v pozornosti diváků je značka "Sám doma" v názvu a Macaulay Culkin. Dost průměrná záležitost. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ano, bez těch 2 zlodějů a celé té crazy rodiny Kevina z 1 a 2 Sám doma to už není ono. But on the other hand, nebylo to zas tak špatné. Mrzí mě, že dost lidí hodnotí tento film jen kvůli Culkinovi velice špatně. Ano, dnes je troska, ale tady ještě určitě šel snést (připomíná mi to 1 nejmenovaného zpěváka, který si udělal několikrát plastiku nosu, prošel mnoha skandály, ale dříve třeba nebyl takový). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +Macaulay Culkin, zábava, příběh, prostředí, postavy -vždycky mi bylo líto, že to nemá pokračování, vždycky jsem si myslel, že to je pokračování Sám doma 1,2, ale už tehdy mi to přišlo dost rozdílné a říkal jsem si, kde má zbytek rodiny/// Říkali jsme tomu Richie Rich nebo taky Sám doma 3. Tehdy mě to velice bavilo a tento film jsem si užíval.. No a dnes? Dnes jsem se bavil stejně dobře, jen to bylo občas moc dětinské, občas málo drsné, a hlavně "moderní technika" dnes působí směšně, ale zábava je to pořád. A už se těším až se na to za pár let podívám znova./// Celkem 72%/// ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Tak zas tak hrozné to nebylo. Právě naopak, bylo to vynikající. Podle zdejšího hodnocení jsem čekal, že to bude už jenom hrabání peněz ze slavného názvu, ale tady tenhle film měl parádní děj, bezva herecké výkony i dobré vtipy. Macaulay Culkin provedl doopravdy úžasný herecký výkon. Nechápu, proč Macaulay Culkin končil tak, jak skončil, protože měl našlápnuto na doopravdy dobrou kariéru. Kdybych byl Richie, tak bych to asi nevydržel, furt jezdit na nějaké politické schůze a tak. Mě stačí, že musím chodit do školy. Závěrečná pasáž byla super, obvzlášť super byl sluha od Richieho. Bezvadné pokračování série, i když námět je trochu jiný. 80% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Když je Rich (Macaulay Culkin) ve 24. minutě ve škole přistižen, jak faxem posílá obrázek spolužákovi, tak hned v dalším záběru rychle schovává důkazní papír z faxu pod stůl. Ale v dalším záběru leží papír opět na faxu. (Amper01)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama