Reklama

Reklama

Underworld: Evolution

  • USA Underworld: Evolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Markus je probuzen. Víme, že celý spor lykanů proti upírům má kořeny někde ve dvanáctém století, kdy byli potomci vojevůdce Corvina pokousáni upírem a vlkodlakem. Markus se proměnil v upíra a William zase ve vlkodlaka. První lykani ale neuměli krotit svou touhu zabíjet a vraždili a plenili vesnice jednu za druhou. Viktor, tehdy ještě člověk a majitel mnoha panství, si vraždění nenechal líbit a tak se spojil s Markusem, aby krvavou lázeň zastavili. Vitor ale Williama uvěznil, Markusovi se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nebyla jiná možnost. Vitkor se mu totiž na smrtelné posteli odevzdal a proměnil jej i jeho armádu v nesmrtelné. Selene teď prchá před hněvem Markuse, který se snaží zbavit všech kolem a osvobodit svého bratra. Michael se snaží Selene pomoci ale při jednom ze zápasů s Markusem je poražen a zdá se, že také přiraven o život. Selene proto vyhledá Markusova otce, jednoho z nejstarších upírů vůbec, vojevůdce Corvina. Ten ji poradí, jak Markuse polapit, ale až po té, co ho sám Markus smrtelně zraní. Selene se napije Corvinovy krve a stane se z ní super upír. Pak tedy najde místo, kde je vězněn William a tam se střetne s oběma bratry. Michael díky spojení upírské a lykanské krve zranění přežil a může tak pomoci. Společně tak oba bratry zprovodí ze světa. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (503)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Latexová domina, tentokrát s hybridným chacharom po boku, stojí proti Marcovi Corviniovi, ktorý ide oživiť Williama Corvina a nezabráni mu v tom ani Alexander Corvinus alias Sir Derek Jacobi. Uh! Wiesman skúsil v úvode lišácku fintu a vyflusol na chudáka diváka dávku honosných mien popreplietaných gulášovými historkami o večných bojoch hentoho s tamtým. Za touto sofistikovane sa tváriacou bublinou sa však skrýva šedivá báchorka (vysávajuca jedničku), čiže namiesto dumania kto je kto, doporučujem rezignovať na krížovky a užívať akciu. Aj cez tú kôpku hnoja kidanú na Wisemanovu hlavu s kľudným srdcom poviem, že vie. Vie vytvoriť atmosféru (brilantné temné filtre), vie udržať tempo, vie kam má postaviť kameru, aby to bolo čo najviac cool a poradí si aj s nadržaným hercom (kobercovka rulez!). A čo viac očakávať od pokračovania akčného filmu o upíroch a vlkodlakoch :) 7/10 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stejná blbost jako první díl. Chybí jakýkoliv nadhled a brát tohle vážně je smrt. Nejlepší scéna filmu je středověkej začátek pak už následuje jen naprosto průměrná akce. Všude jsou tam megaupíři, a upíři kombinovaný s vlkodlakama a starý upíři a starý vlkodlaci a vůbec všech těch mutantů je tam tolik, že člověk vůbec neví kdo je vlastně největší mazák ze všech. Opět, jako v jedničce, se dočkáme scén, kdy to někdo koupí celym zásobníkem do hlavy ale jde vesele dál, jakoby se nechumelilo. Je to o trochu větší zábava než jednička (hlavně kvůli kratší stopáži), ale kvůli tomu jak ten holohlavej upír stáhne vrtulník na zem za lano to nejde nesetřít. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Stále rovnako blbé a neoriginálne ako prvý diel, ale... niečo sa zmenilo. Kate už nie je taká studená, Speedman taký nesympatický (dokonca to medzi nimi konečne aspoň trošičku iskrí), Wiseman dokazuje, že predsa len vie natočiť obstojný adrenalín. Jednoducho som sa bavil a to ma po úbohej prvej časti nesmierne prekvapilo. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tady už nám až nebezpečně přibylo děje, mytologie celé frenčízy, ale opět to jediné, co zůstává i nadále koukatelné, jak latexová Kačka v hlavní roli. Škoda, že už přibylo i barev, vidět tu její milostnou scénu opět v kovově modré by bylo zajímavější. A Dereka Jacobiho si i v paměti nadále raději ponechám jako Claudia. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Len Wiseman na nás vytiahol pokračovanie Underworldu, ktoré na moje prekvapenie nieje vôbec zlé. Rýchlejšie, akčnejšie, svižnejšie - proste pokračovanie ako sa patrí... Pridaná história a mytológia oživila snímok a vdýchla mu dej, ktorý už potreboval. Kate Beckinsale tu opäť pobehuje v svojom upnutom kostýmku, takže spokojnosť v mužskej strane publika zaručená. Scott Speedman sa taktiež polepšil a pripadá mi tuna presvedčivejší. Opäť pochvala réžií, pretože aj napriek slabšiemu rozpočtu je prevedenie cool... V celku dobré pokračovanie, ktoré dokázalo dotiahnuť ľudí do kín.. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (18)

  • Kate Beckinsale (Selene) získala nominaci na filmové ceny MTV v kategorii Nejlepší hrdinka. (imro)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru a v Maďarsku. (Epistemolog)

Související novinky

Kšefty s nesmrtelností

Kšefty s nesmrtelností

27.12.2005

Režisér Len Wiseman dokončil druhý díl své upírské ságy Underworld: Evolution (v plánu je celá trilogie) a už rozmýšlí nad dalším projektem, snímkem SHELL GAME. Ten by se měl odehrávat v nedalekém,… (více)

Reklama

Reklama