Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Hees 

všechny recenze uživatele

No bola to nuda.Nič nedojalo a nič nebolo vtipné.Najhorší herecký výkon - Matthew Goode ja nechápem čo to malo byť akože ten jeho plač to je výsmech hrania.Tento film je vysoko nadhodnotený.Akože pokusom nech je trocha iný sa nemôže takýto druh filmu stať lepším pokiaľ nie je lepší ako konkurencia bez nápadu zo zaužívaným spôsobom romantického filmu.Pozitíva sú dobrý herecký výkon - Anthony Head a celkom milá pointa s kričaním. ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Humor tam není skoro vůbec, vedlejší postavy jsou nesympatické (rodiče) nebo nevýrazné (kamarád ženicha), postavy nejednají moc logicky, ale co je to všechno platné, když Piper a Lena všechny tyhle nedostatky převálcujou silou rozjetýho T-34. Obě krásné a cool zvlášť, a spolu ještě mnohem krásnější - a jestli spolu nežijou i ve skutečnosti, jak jsem slyšel, tak je to velká chyba, protože ta vzájemná chemie z nich ve filmu úplně tryská. Pozor! Sledovat i po závěrečných titulcích, je tam ještě malý ale důležitý kousek filmu, o který jsem napoprvé přišel. ()

Reklama

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Naše srdéčko si občas umí zahrávat, že? Tady se ukazuje, že láska dokáže i rozbít manželství, které by mělo světlou budoucnost. Vůbec jsem nevěděla na jakou stranu se mám přiklánět. Důvod, proč jsem se na film podívala, by mi nejspíš pomohl s mým rozhodnutím, ale tady nejde o žádná pozitiva a negativa. Zobrazuje obyčejný život, ve kterém se dějí docela obyčejné věci a moc se mi zamlouvá skutečnost, že se něco takového může stát opravdu každému. ()

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Natočit romantickou komedii tak, aby byla romantická i zábavná, je podle mě obtížný úkol, který se zatím podařil jen v několika málo případech. Tenhle film má sympatické postavy a poměrně originální (i když nerealisticky vystavěnou) zápletku, a přesto to chtělo několik pokusů, abych se jím konečně prokousala. Snad proto, že je od začátku jasné, jak to dopadne, nic nepřekvapí, a moc zábavy jsem v tom taky nenašla. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dievcata, nevydavajte sa bez lasky. Pocas svadby sa z vas totiz lusknutim prsta stanu lesby. Mohla z toho byt fajnova babska variacia na Call me by your name, no to by scenarista musel bud napisat funkcnu expoziciu, hlavna hrdinka by nemohla byt uplna krava alebo zase je problem iba v tom, ze som poloclovek. Skodo toho, pretoze vacsina filmu je velmi prijemnou queer romancou. Lena Headey je na zozratie, ma to srdiecko a dobre to odsypa. 6/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama