Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Diane Lane je opravdu kočka a moc jí to tam slušelo, takže erotické sceny byly snad tim jedinym, proc jsem se na to dival. Ale její tzv. oscarovy vykon jsem nevidel... Pro zacatek to vypadalo dobre, ale jak se do toho oprel Gere, slo to pryc. Je to jiste vynikajici herec, ale tahle rola mu proste nesedla, neumi hrat usedle tatiky, starajici se o klid rodiny. Adrianovu tvorbu nepovazuji za nejlepsi, ale erotika mu opravdu jde. ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa idete pozerať na film s tým, že nič o ňom neviete, častokrát vám vyrazí dych. To isté sa stalo v tomto prípade, kde zaujímavú dejovú podstatu kazia časté erotické scény, niekedy hraničiace s tým, čo možno ukázať v bežnom trileri/dráme. Tá sa ale úplne stráca nedomyslenou scénou v "knižnici", keď sa zvrtáva už do iného príbehu, mierne obaleného až nechutnosťou. Je však vidieť, že príbeh je predsa len iný ako bežné televízne filmy, cítiť to aj na hudbe a v tomto prípade aj zbytočne dlhom čase; no celkový dojem napokon zdvíhajú excelentné herecké výkony Gere - Lane. ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Diane Lane vylepšila celkový dojem. Pár scén zahrala veľmi vierohodne a veril som pocitom ktoré jej postava prežíva. Ostatní herci ale nič moc a Martinez mi vyslovene vadil. Ako rozbor manželských problémov je film miestami sklúčujúci, no ku koncu predvidatelný a meniací sa na klasické béčko. Prvú polovicu som myslel že 3* dám s prehľadom. Škoda. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film můžu koukat pořád dokola a baví mě pořád stejně. Je to zvláštní kombinace, která se přelívá od žánru k žánru. Každá žena by si tenhle film měla pustit před tím, než se vdá.. No a muži ať si raději pustí "Osudová přitažlivost" s Michaelem Douglasem v hlavní roli - to je kvalitní anti-milenkový film! :D ()

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Klidná hudba, poetické záběry na vodu, dům, okolí. Stejně jako rodinné ráno. Vítr jako by předznamenával věci příští. Neklid a chaos. Nejen do života pohledné Diane Lane. Kdo by odolal šarmantnímu Francouzi se zálibou v knihách? Který dokonce ví, co kde v nich je. Zasnít se u mytí nádobí je podezřelé. „Neexistují žádné chyby, buď něco děláš, nebo ne.“ Dvojrole manželky a milenky není pro každého. Ani sex s oběma v jednom dni. Když nejsme zběhlí ve lhaní, je to malér. Muž se prostě dovtípí. Smutné oči Richarda Gera ještě pořád zabírají. Trojúhelník se uzavírá, každý zná každého. Ne každý to unese. A to nešťastné těžítko je tak po ruce. Gere hrát umí a jeho etuda po vraždě je dokonalá, propracovaná, prožitá, strhující, a po vzkazu na záznamníku frustrovaná. Beneš je s ním hlasově srostlý a na jeho výkonu je to poznat. Pro zajímavost, sólo na piáno složil sám Gere a také je svým filmovým synem hrál. Mimochodem, ten kluk byl skvěle vybraný, obyčejný, ušatý, ne moc pěkný, žádné typické vymydlené americké filmové dítě. Je jen na divákovi, aby si domyslel, zda z auta před policejní stanicí Gere vystoupí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama