Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (420)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel (ani jednu časť) a toto hodnotím po zopár dieloch. Tu na nejakej náväznosti asi nezáleží, podstatné je, kto sa zase ukáže ako väčší trapák. Osadenstvo kancla je tak mešuge, že častokrát to môže byť aj niekto iný, ako šéf vo výbornom megatrápnom predvedení Stevea Carella (kto iný by si po kopačkách mohol púšťať Jamesa Blunta). Nielen v jeho prípade je však casting vynikajúci. Na druhú stranu to nie je žiadna extrémne vtipná šupa, skôr sa tu pracuje s tým, že si divák na postavy a ich typ každodenného humoru zvykne. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Pre mňa o dve triedy lepšie ako anglická verzia. Je zaujímavé, že na druhýkrát mi to prišlo ešte oveľa vtipnejšie. Jednoznačne najlepší z amerických súčasných komediálných seriálov. Carell to zahral lepšie ako Gervais. A charekter Dwighta-to je kapitola sama o sebe.To musíte vidieť. Hlášky: Michael:"Today I saved a life. My own. Am I hero? I really can't say. But yes." *** Michael: "And, even though we're still a family here at Dunder-Mifflin, families grow. And, at some point, the daddy can't take a bath with the kids anymore. I am upper management, and it would be inappropriate for me to take a bath with Pam, as much as I might want to." *** Michael: "We are going to learn how a warehouse works. Oh, I think this is going to work out great. Because managing the warehouse is a very important part of my job and I haven’t been there in months." *** Dwight: "I can’t do this." Michael: "That’s because you’re incapable of doing this. Because you don’t know how. Because you have no skills. Dwight, there’s no way I can possibly teach you what you need to know about public speaking by speech time." Dwight: "Okay…" Michael: "But I can teach you enough so that you don’t embarrass me or the company." Dwight: "Okay, deal. I’ll do whatever you say. No questions asked." Michael: "Well, if you have a question, you should ask me." Dwight: "I’ll try to think of one. When…" Michael: "Don’t try to think up a question just to humor me, just try not to be such an idiot." Dwight: "Is that an insult or is that part of the public speaking advice?" Michael: "Insult." ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

22/4/2021 - původnímu Kanclu sem nikdy na chuť nepřišel (i když je to přeci jen hodně dlouho co sem ho viděl a mám chuť mu dát ještě šanci) a po jeho americké verzi sem dlouho pokukoval a znal jen útržky.Teď sem ho konečně dal celý a za ten měsíc a něco co sem ho na Amazon prime sjížděl se z toho stala malá závislost.Nicméně,k jednotlivým sériím : 1-7 řada - tyhle série jsou všechny plus mínus na stejné úrovni.Sice občas pokouší divákovu trpělivost tím,že hrotí už tak vyhrocené a občas se rochní v trapnosti a neví kde je hranice,ale jinak je to skvělá zábava.Je to milé,vtipné,občas nasírací,občas dojemné a dohromady to funguje.Michael je jako manažer prvotřídni kretén a navíc ještě rasista,sexista,šovinista a homofob (upřímně pochybuju,že by podobná postava dnes prošla),ale Carell ho hraje tak dobře,že mi nakonec chyběl. 8.řada - po odchodu Michaela sem se bál,jestli tím Kancl trochu neutrpí a nestalo se.Minimálně do Floridy je osmá řada milé zábavná a vtipná a dokonce i trapnosti není tolik.Bohužel s odjezdem na Floridu se série zlomí a závěr je hodně slabý a psychiky náročný. 9.řada - od začátku jedno velké WTF.Nechápu co se scénáristům honilo hlavou,ale to co tu předvádí se jen tak nevidí.Ze skoro všech postav jsou nesympatická sobecká hovada,kurví se vztah Jima a Pam a korunu tomu nasazuje osobnostní twist Andyho,který se z oblíbeného a relativně normálního změnil v naprosto odpudivou figuru,která popírá sebe sama z předchozcích řad.Ne snad,že bych byl jeho velký fanoušek,ale tohle se v seriálech zas tak často nevidí.I přesto jsem ale i poslední sérii dal čtyři hvězdy,protože naštěstí přišlo posledních cca pět epizod a ty zase vrátily Kancl tam kde byl a navíc to byla i solidní nálož po emoční stránce. suma sumárum - jsou samozřejmě i lepší sitcomy než Kancl,ale i když mě docela často extrémně vytáčel,zamiloval sem si ho a časem se k němu rád vrátím. ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

V podstatě nezdařilý americký remake. V prvních dílech probíhal křečovitý pokus o přežvýkání velice originální předlohy pro amerického diváka. Charaktery a základní děj se v následujících dílech vydávají naštěstí trochu jiným směrem a dávají šanci vzniknout alespoň průměrnému seriálu. Na seriál jsem se díval hlavně kvůli poslouchání angličtiny, ale i tak jsem nevydržel a nedokoukal (po první sérii a cca půlce dílů z druhé a třetí série). ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ako to fanusik originalu the office som pristupoval k jeho americkemu remakeu s despektom a hned prva cast ma utvrdila v tom ze som mal pravdu a ze americania dokazu sprznit skoro vsetko a z dokonalych veci vyrobia hovno bez farby a zapachu. prva cast je skoro kompletne totozna s britskou avsak na rozdiel do nej je nevtipna! nastastie od druhej casti sa to trocha zlepsuje a cim viac sa us office odklonuje od gb office tak je to zabavnejsie. i ked treba uznat ze dokonalost povodneho kanclu nedosahuje (hlavne steve carell podla mna rickymu gervaisovi nestaci a namiesto toho aby bol debil ktoreho mozete lutovat, je to aroganty magor ktoremu zelate vsetko najhorsie) ale nie je to az take zle. uvidim ako dopadne druha seria. ()

Galerie (1 720)

Zajímavosti (138)

  • Exteriéry budovy, kde se kanceláře nachází jsou opravdu v Pennsylvanii ve městě Scranton, kde se odehrává děj. Naproti této budově je bar, který se jmenuje "The Office", byl zde před začátkem natáčení a jde o náhodu. (don corleone)

Související novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Reklama

Reklama