Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před osmi měsíci byl při akci zvláštního komanda FBI, vedeného agentkou Williamsovou, těžce postřelen gangster Saša Petrosevič, který pracoval pro bosse Sonnyho Eckvalla. Po vyléčení postřelený muž skončil v nově otevřené supermoderní věznici Nový Alcatraz, kterou řídí cynický ředitel Warden, přezdívaný El Fuego. V den, kdy se má ve věznici konat poprava lupiče a vraha Lestera McKenny, přijíždějí šéf vězeňského úřadu Hubbard, soudkyně McPhersonová, která Lestera před sedmnácti lety odsoudila, a další úředníci. Sašu odvedou do popravčí místnosti, protože odsouzenec s ním chce mluvit. Jejich rozhovor je však přerušen výsadkem maskovaných parašutistů, kteří zlikvidují stráže a probijí se do věznice. Vede je Hubbardův zrádný asistent, sociopat Donny Johnson. Jejich dokonalý plán je narušen, když se vrtulník, který je měl dostat do bezpečí, zřítí a uvízne ve střeše nad sálem s celami. Donny se spojí s FBI. Potřebuje se dostat z věznice a hrozí, že bude zabíjet rukojmí, mezi nimiž jsou vysocí státní úředníci. Mezitím Saša likviduje jednoho člena komanda za druhým... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Rozmýšľam, či sa D. M. Paul snažil o SKALU 2 alebo PREPADNUTIE 3: NOVÝ ALCATRAZ. Každopádne to nie je vôbec márne, v pohode priemerný akčňák, ktorý mohol byť s vybrúsenejším scenárom a Bayovou réžiou parádny, hoci Seagalova akcia nestojí za veľa a Ja Rule je skôr pitvoriaci sa orangutan, než sympatický parťák. Steven je tu v takom strašnom utajení, že si dokonca zapáli cigaretu! ()

chef odpad!

všechny recenze uživatele

Steven aka #1137 ma od začiatku filmu na hlave čiernu šatku a každý oddaný fanúšik jeho filmov už vie čo to znamená... áno, čaká nás veľa strielania do Stevena, dlhé pohľady a husté dialógy, skákanie na tlmiace nadrace, ktoré réžia nevystrihla zo záberu, helikoptéra, 12 veľkých výbuchov, kopance, inteligentný záporák, ktorého oklamal celý svet, druhá helikoptéra kde sa navzájom všetci kopú, monológ hlavného záporaka o nespravodlivosti, plamene, pasce ala MacGyver, ďalšie helikoptéry a veľa veľa odkazov na Matrix - od kabátikov záporakov, cez kopancové scény až po soundtrack. Na rozveselenie nám scenár ponúkol aj bandu asi 5 Niggas pod vedením najviac coolového Ja Rule, bez ktorých by to Steven tentokrát určite nezvládol. ()

Reklama

Ridick 

všechny recenze uživatele

po dlhsiom case som aj ja mal tu cest pozriet magnum opus stevena seagala, ktory po lovcovi policajtov dostal druhy, a to mozem jasne deklarovat, ze velky dych a chut do prace. k tomu mu bolo dodanych par bubakov naviac, pretoze producenti dostali vieru, ze seagal je opat na vyslni. ale chyba!!! peniazky su nenavratne fuc a steven az prilis velmi vydychol, az sa takmer zadusil. nastastie, steven ete dycha a vyraba kultove ultrashitove vypalovacky pre svojich hardcore fanusikov ako som ja. inac spat k filmu. jednou velmi nepochopitelnou vecou je pre mna obsadenie ja rula a jeho tvrdych vyrazov tvare. taktiez sa pytam, co vlastne pohltil cely rozpocet? smutne si musim odpovedat, ze sa to asi nikdy nedozviem... no to je vlastne jedno, pretoze reziser, ktoreho meno som pocul prvykrat (a to si myslim, ze som vo filmoch zbehly), sa pokusil zamotat cely dej, aby divak rozmyslal nad zapetkou a nebol len v nemom uzase nad "bayovskou" coolovou akciou. je to strasne smutne skonstatovanie, no uprimne, ale veru sa mu to nepodarilo ani v jednej minute filmu. bojovnici, ako vystrihuty z matrixu, ktorych jediny uder vas posle peknych par metrov dozadu, priblbli vazni a spravodlivost v ich rukach a konecne velke finale s moralnou pointou a najdenim boha a penazi robi celkovo tento zaujimavy kusok opat a raz, sice nadpriemernou, ale predsa len srackou hodnou ryhcleho zabudnutia... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Po príšernosti PROFESIONÁL som na Stevena trochu zanevrel... a zrejme som urobil dobre. Pretože tu sa veľa kecia, ešte viac zmätene striela a všetko sa snaží byť turbo efektné. Nepriatelia od Števa síce krásne odlietavajú, ale videoklipové prevedenie sa k (zjavne priberajúcemu) Majstrovi vôbec nehodí... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vezmeme hodně cool místo, vezmeme bandu cool černochů, do středu toho všeho dáme cool kočku v černé kůži a ultracool Seagala a natočíme to tím naprosto nejcoolovějším způsobem... njn, když některé producenty baví vyhazovat peníze, je to čistě jejich věc. Oni z toho musejí platit chod společnosti, mě to naštěstí stojí jen trpělivost a trochu času... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (7)

  • Některé záběry z helikoptéry byly použity z vystřižených materiálů k filmu Skála (1996). (becki_tu)
  • Scénář k filmu byl napsán již před deseti lety pod názvem The Rock (Skála). V té době byl však zfilmován jiný scénář se stejným názvem, a tak tento scénář musel “počkat“ deset let, než byl zfilmován. (becki_tu)
  • Nia Peeples natáčela všechny kaskadérské a akční scény sama. (becki_tu)

Reklama

Reklama