Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

xaver 

všechny recenze uživatele

Teda zde režisér zase pěkně ujel. Vybrat Sandru Bullock, která by byť jenom jako herečka měla být adeptkou na Miss USA, tak to musel mít vlčí mlhu. Vůbec, když si teď projíždím filmografii SB, tak pro ni vůbec nedopadá lichotivě. Vlastně si kladu otázku, kde se vzala její popularita? No, někomu se prostě líbit může. Já to ale nejsem. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových lepších 50%. Je tam pár fakt dobrých frků, Sandra vypadá taky dobře a celkově to má atmosféru na pohodu. Není to smaozřejmě nějaký majstrštyk, ale podívat se na to dá a nenudí to. Prostě takový mírný podprůměr, který nenadchne, ale ani neuškodí. Na jedno podívání a zabití nudy v klidu. Howgh! ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock je v roli impulzivního tomboye přesvědčivá a její trnitá cesta na miss - v rámci vyšetřování - zábavná, i když moc inteligentní zábavy v tom objektivně není. Ale ono to zas tak nevadí, v žádné jiné roli mi nesedla tolik jako tady. A trochu té povinné romantiky. Co se stalo během let s tímto typem filmů…? A ano, je fakt kost, ostatně asi jen proto má Chandler ten film tolik rád. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi nejznámější (a možná i nejvtipnější) role Sandry Bullock, ve které si jí vždy vybavím, když slyším její jméno. Uchrochtaná, sarkastická, chvílemi agresivní ... inu prostě slečna drsňák. Nutno zmínit skvělého Michaela Caina, který jako stárnoucí odborník na krásu skvěle sarkasticky doplňoval a stíral hlavní hrdinku. Zkrátka taková ta oddychová komedie ze zámoří, u které sice víme, co se dopředu stane, ale i přesto nenudí a rozesměje - a to je přece také důležité pro světový mír. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock je snaživá holka, dokonce si to i sama produkovala. Ale ať se snaží sebevíce, svoji hereckou - neřku-li komediální - topornost nezakryje. Zábavných scén tu je pokrovnu, ale tak blbý, aby z toho člověk blil, to není. Ovšem jedna scéna stojí za zmínku - když Sandra vychází z hangáru s novou vizáží supermodelky. Teda kočka to fakt je, to se musí nechat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • V závěru filmu při rvačce o korunku mlátí miss Rhode Island (Heather Burns) Gracie (Sandra Bullock) kyticí růží tak, že z ní zůstanou jen zelené stonky. V další scéně jsou na kytici zase červené růže. (T600)
  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno