Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto filmu mám několik pochval, ale i výtek, film je docela dobře natočený, jako první díl velmi zajímavý, ale na druhou stranu ne úplně dokončený, docela se mi líbil, jasně, dá se předvídat, co se stane, každý film má své pro i proti. Při prvním shlédnutí to bylo tak 80 procent, při druhém 60 a nyní se na něj s chutí podívám, tak jednou za rok, stačí mi to a naprosto přesně vím, co za film to je. Závěr: Naprosto obyčejný a průměrný film, který stojí za shlédnutí tak jednou ročně. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Celkom dobrý film. Nejak extra som sa nenudil, dá sa to pozrieť aj viac krát ale po každom pozretí kvalita a záujem o film klesá, ale páči sa mi tu herecké obsadenie najmä Michael Caine a Sandra Bullock, poteší aj William Shatner, príbeh ma tiež zaujal, niektoré vtipné situácie sa tiež vydarili. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo podľa vás potrebuje svet?“ – „Tvrdšie tresty pre nepolepšiteľných delikventov." - Hrobová chvíľa ticha, v ktorej je počuť aj padnutie ihly. - "A svetový mier.“ Až ma prekvapilo, ako ma to bavilo. MISS ŠPECIÁLNY AGENT totiž obsahuje humor, ktorý JE vtipný - takže je vhodná aj pre mužov. Sandra Bullocková ujde, dokonca i Benjamin Bratt ujde a v podporných roličkách (okrem Michaela Cainea) ujdú William Shatner (kapitán Kirk zo STAR TREKU) a Candince Bergenová (sitkom "Murphy Brownová"). Vlastne ujde celý film, spolu s PRAVOU BLONDÍNKOU a NOTHING HILL ten typ "ženského filmu", ktorý ako-tak zvládnu aj ich partneri. Dvojka už neujde. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Televízne na Slovensku omieľaný film, ktorý má v sebe humor, ale zároveň aj to hlúpe amerikánstvo. Nikdy som sa pri ňom zvlášť nestotožnil so všetkým. Sandra Bullock bola svojho času veľmi okúzľujúca žena a vedela z toho vyťažiť, ale toto sa skrátka nedá brať vážne ani ako komédia, ani ako akčný film. Za špičkový film ho nikdy považovať zrejme nebudem, od hudby, cez scenár k deju to bolo veľmi rozpačité. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie o neomalené a nevychované agentce FBI, která je nucena souhrou okolností, vystupovat na soutěži MISS jako soutěžící, která na to nemá absolutně žádné předpoklady...Pouze díky pomoci vysloužilého poradce Michaela Cainea se jí podaří probojovat do finále soutěže a zároveň vypátrat pachatele atentátů soutěže...Za mě 85% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)
  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)

Reklama

Reklama