Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dva naprosto stejní digitální kocouři, spousta trikově upravovaného zvířectva, chvíli nic a pak někde normální herci. A z nich má největší prostor Billy Connolly jako poněkud neschopný a nevýrazný padouch. Ono je to tak lepší, protože pasáže, ve kterých se vyskytuje více lidí, nemají takový spád, ani nejsou moc vtipné. Průměrný rodinný film, u kterého se budou nejlépe bavit děti, ale celkově to rozhodně není horší než jednička. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Tancující krávy a kozy... WTF? Plytké a hloupé pokračování, které fanoušky comicsového Garfielda velmi pravděpodobně dožene k nesnestielnému zoufalství. Vtipný zevlák se transformoval v trapného hlupáka, který vezme první příležitost ke glose svého okolí, která se mu namane. Scenáristický výplod je ostudný, příběh hloupý i v rámci žánru (vykrádačka Císařova pekaře mi ke štěstí nestačí). Krátké, infantilní a strašně okatě pošilhávajícící po peněženkách vašich maminek. Nedávejte je z ruky. A Davisi, ty nech tu kočku už v klidu dožít. ()

Reklama

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Tak zbytočné, ako by to len mohlo byť. Jednotku mám strašne rada, ale toto bolo celkom trápenie. Ešte, že pri tom nebolo treba vôbec myslieť ani sa sústrediť. Mohla som si pritom navariť, najesť sa upratať a aj tak to bol stále silný podpriemer. Nemyslím, že bol dobrý nápad pokračovať v niečom, čo sa len tak tak podarilo na prvý krát. Fakt, že v jednotke rozprávali dokopy 4 zvieratá, tri mačky a jedna myš mi bohato stačil, lebo som odporca hraných filmov, kde zvieratá rozprávajú. Keď chcú debatovať, nech sú aspoň kreslené. Dve hviezdy sú len za scénu, kde robili lasagne a za to, že som to pozerala v slovenskom dabingu s Marcinom v hlavnej úlohe. Inak by to hádam ani Garfield nebol. 2* ()

serena88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si zkoušela pustit asi na 3x a pokaždé jsem u toho vydržela cca 10 min a z toho se na to 3min koukala, ale nebylo to ničím vtipné,žádný dobrý ani originální děj, spíše fádní s trapným tlustým kocourem,který tam je ke všemu hned dvakrát... Když to srovnám s jedničkou,tak ani ta mě dvakrát moc neuchvátila a i u té pro mě byl vysvobozující fakt,že jsem usnula,ale tohle už bylo až příliš ... ()

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl ztratil i to malé kouzlo, které měl první díl. Smát se bohužel budete asi jen při závěrečných titulcích, Garfield 2 totiž vtipný není. Inspirovaný příběhem princ a chuďas se oranžový kocour vymění za stejně vypadajícího prince v jednom anglickém hrabství. Příběh je skutečně k pláči a já jsem jenom rád, že jsem za toto pokračování neutratil peníze za kino. Celý film zachraňuje pár fórků a halvně krásná Jennifer Love Hewitt, na které jsem mohl znovu oči nechat :) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Předtím, než Lord Dargis (Billy Connolly) běží za Garfildem a přeskočí zábradlí, má v ruce zbraň. Během přeskoku ji však nemá. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)
  • Znalci Garfielda určitě ocení, že Liz konečně přijme Jonovu nabídku sňatku. Do vítězného konce to dotáhl po více než dvou letech komiksového snažení. (imro)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama