Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl ztratil i to malé kouzlo, které měl první díl. Smát se bohužel budete asi jen při závěrečných titulcích, Garfield 2 totiž vtipný není. Inspirovaný příběhem princ a chuďas se oranžový kocour vymění za stejně vypadajícího prince v jednom anglickém hrabství. Příběh je skutečně k pláči a já jsem jenom rád, že jsem za toto pokračování neutratil peníze za kino. Celý film zachraňuje pár fórků a halvně krásná Jennifer Love Hewitt, na které jsem mohl znovu oči nechat :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, osobne nemám veľmi rád námet tohto typu. Zámena. Nie preto, že by nebol zábavný a žeby neponúkal množstvo gagov a humorných situácií s tým súvisiacich, ale preto, lebo som stále na ihlách a odvádza ma to od celkového pôžitku s filmu. Je to z mojej strany čudesné, ale tak to je. Každopádne film ma pobavil, má jednu dve zapamätania hodné hlášky a celkovo sa chytá na diel prvý. A to stačí. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Už jednička se mi nelíbila. V domě, kdy se na nás chrlí jeden animák za druhým, tohle zkrátka neohromí, ba naopak, unudí k smrti. Už u jedničky se mi zpracování kocoura vůbec nelíbilo. Taková divná, oranžová koule. No grafici by se mohli polepšit. Dvojka je ještě horší. Příběh je trapný, nudný, jedno velké klišé. Záměna kocourů - to už si nemohli vymyslet něco lepšího? Tohle už bylo ve filmech snad milionkrát. Něco tak neoriginálního jsem dlouho neviděla. Sranda nikde, vtip, herecké "výkony" nezaujmou, jsou špatné. Prostě blbost. Myslím, že to nenadchne ani malé děti. Garfield měl zůstat na papíře jako komiks, kde mu to sluší. Ne se cpát do filmu za každou cenu! ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to tak ako jednotka, ale stále som to dopozeral bez ujmy na zdraví. A osobne si nemyslím, že je to zas o toľko horšie ako niektoré Disneyho animáky čo sa tu pohybujú v červenej farbe a sú vychvaľované do nebies. Je pravda, že vtipov ubudlo a niektoré sa opakujú. Zápletka a príbeh nie sú príliš strhujúce. Ale pozornosť si film aj kvôli veľmi krátkej dĺžke 70 minút udržal a na jedno pozretie ušiel. Priemer. 55% ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Tak zbytočné, ako by to len mohlo byť. Jednotku mám strašne rada, ale toto bolo celkom trápenie. Ešte, že pri tom nebolo treba vôbec myslieť ani sa sústrediť. Mohla som si pritom navariť, najesť sa upratať a aj tak to bol stále silný podpriemer. Nemyslím, že bol dobrý nápad pokračovať v niečom, čo sa len tak tak podarilo na prvý krát. Fakt, že v jednotke rozprávali dokopy 4 zvieratá, tri mačky a jedna myš mi bohato stačil, lebo som odporca hraných filmov, kde zvieratá rozprávajú. Keď chcú debatovať, nech sú aspoň kreslené. Dve hviezdy sú len za scénu, kde robili lasagne a za to, že som to pozerala v slovenskom dabingu s Marcinom v hlavnej úlohe. Inak by to hádam ani Garfield nebol. 2* ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Práca na digitálnom kocúrovi začala vytvorením makety, ktorá dala kameramanovi a hercom určitú predstavu o tom, kde sa kocúr nachádza a ako je veľký. Po dôkladnom preskúšaní každej scény bol natočený ostrý záber bez makety (alebo akéhokoľvek iného zástupného objektu), aby tvorcom vizuálnych efektov v zábere neprekážala. V tretej fáze celého procesu bola na miesto, kde sa mal Garfield nachádzať, umiestnená najskôr neutrálna šedá, a potom lesklá zrkadlová guľa. (Greenpeacak)
  • Ve scéně, kdy princ leze z kanálu, odstrčí poklop jen málo. Když ale John (Breckin Meyer) prince vezme do rukou, tak je poklop kanálu mnohem dále. (Mr.Hudson)
  • Předtím, než Lord Dargis (Billy Connolly) běží za Garfildem a přeskočí zábradlí, má v ruce zbraň. Během přeskoku ji však nemá. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno