Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidně zrealizovaný námět o přehnané mateřské starostlivosti. Jakmile ale divák zjistí, s jakou technologickou vychytávkou bude mít v této epizodě co dočinění, tak už ho až do konce v ničem moc nepřekvapí. Zkrátka to tak nějak doplyne k tomu, k čemu to zhruba doplynout muselo. Režijně spíše nevýrazné a k hlavním postavám si nejde vytvořit silnější pouto. Sice je tak nějak chápete, ale obě jsou dost nesympatické. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu příliš popisné, tady je to ukazování prstem na nebezpečí technologií výrazné, převáží nad samotnou atmosférou příběhu.. Jinak ale pravdivé, rodiče vozící své šestnáctileté dcery do školy, aby byly v bezpečí nebo hyperprotektivní matky omývající Savem hračky pro svá batolata by pro uváděnou vychytávku sáhli bez rozmýšlení. Výsledkem je odmítnutí a rozchod, nepřipravenost nebo naopak připoutání, trauma v každém případě.Jako ve skutečnosti - matka i dcera jsou k politování, případně na pár facek. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavy diel, ktory sa tyka prehnanej starostlivosti o dieta. Od odkrytia hlavnej myslienky to vsak uz nema cim prekvapit, takze z mojej strany mierne sklamanie. Zaver bol presne taky ako som predpokladal, takze dnes to na plny pocet nie je. Skoda tej priamociarosti, chcelo to nejaky lepsi zvratik. Tento diel by som bral ako skolenie pre sucasne matky. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá časť, ale naozaj v závere nedotiahnutá. Kľudne to mohlo ísť ďalej, následky pre jednu aj druhú stranu väčšie, priestoru na absurditu bolo veľmi veľa. Nevyrovnaná matka a ešte menej vyrovnaná dcéra, dosť opacha na prvý aj druhý pohľad. Zároveň posolstvo, že asi žiadny rodič by nielenže kontrolovať dieťa nemal až do morku kosti, ale že by to asi nechcel. To by sa len dozvedel informácie, čo za človiečika to vychoval! ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi aktuální téma, při dnešku ani ne tak moc sci-fi, jak bývá u BM zvykem. Mám kolem sebe pár rodičů, kteří by takovou možnost brali všema deseti, zcela vážně. Je toto varování? Možná. Podle mě se ale z tématu dalo vykřesat mnohem víc, děj byl pro mě předvídatelný jako Červená karkulka a už od první třetiny mi bylo jasné, kudy vede cesta. Slabší čtyřka, a to jsem shovívavá protože jde o Zrcadlo, jinak bych šla asi níž. Nicméně i tak všem doporučuju vidět, řekla bych že je to takřka povinná podívaná :-) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Epizóda má v niečom podobnosť s osobným životom režisérky Jodie Foster. Aj ona sa stala herečkou už v troch rokoch, tiež bola stále pod drobnohľadom kamier už od tohto útleho veku a tiež si prežila svojho stalkera. (Arsenal83)
  • Na scéne v triede sa diskutuje o gréckom mýte o Oidipovi, čo je mytologický príbeh priamo súvisiaci s dejom tejto epizódy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama