Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider natočil komédiu plnú fekálneho a primitívneho humoru? Aké prekvapujúce. On to snáď ani inak nevie. Tentokrát je ale on za toho cool borca, takže sa dá čakať, že bude obklopený týmy najväčšími loosermi na svete. A je to tak. Jeden z nich (Jon Heder) by mal byť zavretý v ústave pre retardovaných a ten druhý na tom nie je o moc lepšie. Príbeh je tradične schneiderovsky tupý a ubieha presne podľa šablóny. Humor je veľmi repetetívny (neustále niekto niekomu prdí do ksichtu, mláti do hlavy alebo gulí, vracia atď) a momentov kedy som sa úprimne bavil je minimum. 3/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vážně výplach, který jsem shlédl úplným omylem. Ujeté komedie mi většinou nevadí, ale tohle bylo už moc dementní. Rob Schneider podal solidní výkon, ostatně jak jsem u něj zvyklý již z jiných filmů, jen tentokrát dostal slušňoučkou roli. Dementy tu tak museli dělat jiní a že jim to šlo. Podle mě se někteří ani nemuseli moc snažit, protože jim to vyzařovalo už z očí. Opravdu excelentní sebranka looserů – to se jim musí nechat. Bohužel musím říct, že mě tento kousek bavil víc ve své první polovině – hodně se toho potom už opakovalo / což přestávalo být již vtipné. Nicméně Amaury Nolasco vévodil celému filmu zcela s přehledem… ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja to nechápem, ale mňa strašne bavia komédie, kde hrá Rob Schneider. Síce je to žid, ale výborný komik. Veľmi ma to prekvapilo, pôvodne som vôbec nemal tucha o čo ide. Ale fakt som skvele bavil celú dobu. Komédia o tom ako sa z nikoho stane niekto. Klasika. Na jednej strane je to blbosť, ale taká u ktorej sa dá zasmiať. Doporučujem pre tých, čo majú radi srandu a nemajú nič moc na práci. Podľa mňa dosť slušná komédia, ktorá stojí zato, preto ju odporúčam všetkým, ktorí sa radi smejú a má dosť slušné obsadenie. Všetky filmy, v ktorých si zahrá Rob Schneider sú dobré, je to zase niečo iné ako klasické komédie, tento herec veľmi pobaví. Pre mňa bola táto komédia veľmi príjemným prekvapením, pri ktorej som sa naozaj dobre zasmial. Film patrí rozhodne medzi tie jednoduché, takže nejaké intelektuálne vyžitie tu nemá cenu hľadať, ale ako odpočinkový film je to skvelé. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hej těžká slabota. Jediná věc, které jsem se vážně zasmál, bylo to háro Davida Spadea (vážně zasmál - to je blbost smát se vážně, myslel sem jako upřímně). Ani Rob Schneider to nijak nezachránil. Nejen, že to byla tragédie po dějové stránce, ale ani ty další postavy nebyly nijak vtipný (šťourání v nose, dělání ze sebe debily a nechuťáky, americké šikanovací móresy, to není vtipný). Co musím vyjimečně pochválit, je českej název, kterej má jakž takž nápad... ()

Kick077 

všechny recenze uživatele

Taková běžná ptákovina, která se snaží dokázat, že i ti, od kterých by nikdo nic moc nečekal dokážou něco velkýho. Sice hustota povedenejch vtipů nedosahuje moc vysokýho čísla, ale nadruhou stranu ani těch supernudnejch chvilek moc nebylo. Celý to docela rychle uběhlo no a po skončení akorát dát nějakou tu hvězdičku na čsfd a plynule přejít v jinou činnost. Na odreagování dobrý. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Po první hře jde David Spade s dalšími dvěma herci a na nose má sluneční brýle. Je to jediná scéna, kde má Richie brýle, protože režisér zakázal, aby je postavy nosily. Nicméně zde je David Spade zapomněl sundat, když se vrátil ze zákulisí a režisér usoudil, že scéna byla tak dobrá, že se nebude obtěžovat s tím, aby ji točil znovu. (HappySmile)
  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)

Reklama

Reklama