Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak takovou komedii potřebovala Lindsay jako sůl. Od dob filmů Mean Girls a Freaky Friday totiž žádnou pořádnou komedii nenatočila takže se konečně můžem těšit na Lindsay jak jí máme rádi. Ne že by byl příběh nějak originální, dá se na něm ale dobře stavět, a zde se to povedlo. Po ucházejícím začátku se to totiž docela rozjede a díky Lindsay je to opravdu sranda, protože ona má opravdu komediální talent (ať si řikaj všichni co chtěj, já si to prostě pořád myslím). Její mužský protějšek Chris Pine navíc taky hraje docela dobře, takže v tom není sama. Lindsay se prostě s Disneyem rozloučila se ctí a natočila dosti příjemnou komedii. Normálně bych asi dal 3*, ale kvůli Lindsay musím jít výš ;-) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Z Lindsay Lohanové se z nadějné dětské hvězdičky studia Disney postupně stala trpěná protekční kráva á la Paris Hiltonová (s tou ostatně ráda vymetala putyky a pánské poklopce), což nakonec vedlo k tomu, že ji nikdo nechtěl moc obsazovat. Tento film je ještě z doby, kdy se celá aféra jejího života teprve lámala a nepatří k tomu nejhoršímu z jejího repertoáru. Přiměřeně dlouhé, přiměřeně zahrané, přiměřeně divácky snesitelné. 50% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $17,326,650Tržby Celosvetovo $38,159,905Tržby za predaj DVD v USA $10,995,859 //počet predaných kusov 634,341║ V celku prijemná oddychovka, ktorá nenudí a pobaví, aj keď miestami prídu na rad aj trápne a nechutné vtípky. /60%/ ()

claudel 

všechny recenze uživatele

U komedií s Lindsay Lohan jsem se vždy dobře bavil, v tomhle případě se o bavení se, smíchu a vtipu hovořit nedá. Prvních deset minut vypadalo slibně, pak už se však roztočí kolotoč pitomých rádoby vtipných scének, které vyvrcholí kýčovitým slaďákem. Příště si už dobře rozmyslím, zda sáhnu po filmu s Lindsay Lohan. Během krátkého časového období druhé zklamání s touto herečkou. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ikdyž je to zábavné a má to alespoň nějaký nápad, nemohu odpustit tu řadu absurdních "náhod". Tady si stačí totiž do ruky strčit fotku chlapa a za 3 vteřiny stojí před váma. A takhle snadný je vlastně celý průběh filmu. Chybí mi tu nějaké větší zaškobrtnutí nebo důvod pustit slzu. Herecké obsazení (hlavně Lindsay Lohan) mi ale sedlo. Takže to nazvu opět "vtipnou oddychovkou". Slabší 3*. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)
  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno