Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Jedná se o tu dvoutisícovkovou komedii typu, že má pouze originální nápad. Ze začátku je to vtipné, ale postupem stopáže to vtipné být přestane a je to spíše trochu už trapné. Před zhlédnutím jsem tu četl komentář, že bylo vtipnější, když Lindsay Lohan byla klikařka než smolařka a dost jsem se tomu názoru divil. Po zhlédnutí to musím jen potvrdit, podle mě měli prohodit role, bylo by to možná tak lepší. Vyhodnocení: Na jedno zhlédnutí to ale jde ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zdařilá, leč ničím nevybočující záležitost.. Úspěšná, finančně zajištěná slečinka z Manhattanu x looser, šedá myška a neschopný manažer chlapecké kapely = jeden neuvážený polibek a vše se rázem obrátí!! Předvídatelnost by se dala krájet, ale na druhou stranu to svižně odsýpá, přeslazené mi nevadí a Lindsay Lohan ten talent prostě má!! ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan měla to štěstí, že pro tyto typy holek se prostě narodila a proto jí ta role sedne jako nikomu jinému...Nesnáším ale přehrávání a trapnost, které je v tomto filmu až až...Budeme jen doufat, že každý herec z toho filmu vyrostl do lepších rolí :) Ale scéna s potopou v bytě - ta byla asi nejlepší :) ()

Šípek 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie o štěstí a pověrčivosti s jinak průměrnou herečkou Lindsay Lohan. Přestože nedosahuje kvalit jiného jejího snímku Mezi námi děvčaty (Freaky Friday), dokáže svou bláznivostí místy velmi pobavit. Kupříkladu scény s fénem a s automatickou pračkou jsou fakt k popukání. Krom toho oceňuji jednou hvězdičkou navíc velmi dobře zakomponovaný soundtrack skupiny McFly. Takže celkově mírný nadprůměr. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Na posranýho i hajzl spadne. A jinej (jiná) má zas z pekla štěstí. A tak se to jednou všechno semele, že se to otočí.… Když má někdo smůlu, přináší to i vtipné situace. Ale lépe z tohoto porovnání vychází štěstí (alespoň pro mne). A když L.Lohan chce své štěstí zpět, začíná to být i docela zábavné a vtipné. Je však třeba podotknout, že tempo a úroveň kolísá. Ovšem v rámci romantické komedie – ucházející a ne tolik hloupé. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)
  • Ve 42. minutě, kdy vědma odchází z krámku, přijíždí na pozadí auto. A v momentě, kdy za ní přijde Ashley, přijede do pozadí totéž auto znovu. (Aknah)
  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)

Reklama

Reklama