Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem decentním fandou Blackových ujetých exhibic, při lehkém prznění náboženství nebývám nijak zvlášť pohoršen a tak jsem se na Nacho Libre docela těšil. Jenže při sledování snímku se kolem mne nenápadně rozprostřela nuda, ve většině vtipů jsem spolehlivě zachytil absenci humoru a ani těch pár povedených fórů z ringu mi nezabránilo v pocitu z promrhaného času. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jared Hess- no jasně, to je ten týpek, co stojí za jednou z nejoriginálnějších komedií posledních let- Napoleon Dynamit. A Nacho Libre je v různých nuancích naladěný na hodně podobnou notu. Kopec absurdity, přehnaného (nikoliv však fekálního) humoru- prostě komedie tak trochu jinak, svým způsobem starosvětsky... Ale bavil jsem se nehorázně, ksichty JBýho budou fungovat asi vždycky a ten jeho opičoidní kolega taky neměl chybu. ()

Reklama

masw 

všechny recenze uživatele

Víc jsem ani nečekal, protože tahle komedie má všechno co jsem si v ní přál vidět. Ujetý příběh, dosti povedené herecký obsazení (vinikající parťák a zloděj lupínků, malý tlustý hošík, který si Blackovy postavy váží). Nádhernou ženu ve formě jeptišky a vinikající výkon Jacka Black a samozřejmě podařené vtípky. Dokonce zde najdeme i parodii na klišé z boxerských filmů typu Rocky, kde se zápas zvrhne ve vítěztví hlavního hrdiny v souboji, když uvidí někoho kdo mu pomohl a věřil mu v publiku. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zklamání a rozpaky,občas jsem se zasmál-ale netrhalo mě to bránice a až tak divné a šílené se mě to taky nezdálo.Teda snad pro ortodoxní katolíky je přestava mnicha-zápasníka dost ujetá,ale pro mě ne.Škoda............................viděno po druhé a musím přidat a dat ****. Sposta vítek zůstavá, ale nevím čím to je, ale na podruhé mě ten film oslovil mnohem lépe. Má v sobě nějaké kouzlo a moc krásnou kameru, hudbu a sestřičku. ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

I přes přízemní a vesměs infantilní humor představuje Nacho Libre filmovou jednohubku na deštivé letní odpoledne, která pobaví. Příběh těží z originálního nápadu a kontrastu zápasnického a klášterního života a šťávu mu dodává zejména zarputilý Jack Black a krásná tvář Any de Reguery. Dvě a půl hvězdičky. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Okrem filmových štúdií v Los Angeles navštívili filmári aj skutočné lokácie v juhomexickej Oaxace. (MikaelSVK)
  • "Nachomobil" je upravená verzia bicykla - trojkolky predávanej v Mexiku, ku ktorej filmári pridali zadok zo skútra a širšie pneumatiky. (Smok)
  • Film bol čiastočne inšpirovaný Frayom Tormentom, alias Padre Sergio Benítez Gutiérrez - mexický kňaz, ktorý 23 rokov zápasením získaval peniaze pre svoju farnosť. (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama