Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Skvěle napsaná a výborně zahraná role kuchaře/zápasníka Nachoa. Jack Black předvedl šmrncovní komediální výstup a s naprostým přehledem se prořítil celým filmem(snímek stojí v podstatě na něm). Dle mého názoru získalo mnoho scén své kouzlo a vtipnost až díky přítomnosti Blacka, který nezapomenutelným způsobem zazpíval ódu na bojovníka Ramsese(asi nejvtipnější moment filmu). Netroufám si odhadnout, kam by se snímek propadnul, nebýt tohoto komika z Kalifornie. Nacho Libre mě zachytil asi v tom nejlepším rozpoložení, protože jsem ho zhltnul doslova jedním dechem, dostal mě fenomenálním výkonem Jacka Blacka(na svoji postavu předvádí dost šílené věci alá wrestlemania - na druhou stranu je možné, že ho v akrobatických a choreograficky náročných scénách zastupoval doubler), se kterým prostě nelze nesympatizovat. Bavil jsem se. 35 miliónů dolarů(rozpočet)/99 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

masw 

všechny recenze uživatele

Víc jsem ani nečekal, protože tahle komedie má všechno co jsem si v ní přál vidět. Ujetý příběh, dosti povedené herecký obsazení (vinikající parťák a zloděj lupínků, malý tlustý hošík, který si Blackovy postavy váží). Nádhernou ženu ve formě jeptišky a vinikající výkon Jacka Black a samozřejmě podařené vtípky. Dokonce zde najdeme i parodii na klišé z boxerských filmů typu Rocky, kde se zápas zvrhne ve vítěztví hlavního hrdiny v souboji, když uvidí někoho kdo mu pomohl a věřil mu v publiku. ()

Reklama

Knuckless 

všechny recenze uživatele

Chudý příběh a celková převaha těch trapnějších fórků nad těmi ehm ucházejícími mě chvíli nutilo přemýšlet o snížení hodnocení. Nicméně já to mám bohužel tak, že když nastoupí JB, tak stačí když třeba jen ukáže pupek nebo zatne zadek- a jdu prostě do kolen. (K tomu ještě moc krásná Ana de la Reguera a musim říct že jsem v pasti úplně!) "I am Nachooooo! ..... Who?" ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Balck zde předvádí něco, co už hraničí s buď s genialitou, nebo s demencí. Mě příjde jeho druh humoru hodně dobrý a cit pro absurdně trapné chvilky má přímo božský. Navíc ze sebe dokáže udělat debila jako snad nikdo jiný a nemusí vynaložit nijak moc energie a k tomu ještě další herecké osazenstvo (vyjma jeptišky) je plné výrazných týpků. K tomu připočteme vynikajicí titulní píseň a je vymalováno. Rozhodně velice milé překvapení, ovšem určitě tento humor nesedne všem. ()

cab 

všechny recenze uživatele

"Nacho" je kucharem v sirotcinci, ktery se pere o preziti kvuli nedostatku financi. Aby zachranil nebohe ditka, prihlasi se do dobre dotovaneho wrestlingoveho turnaje, ktery rad sleduje v televizi. Maskovany zapasnik za dobrou vec je narozdil od kratkych, ale za to vtipnych a energickych traileru v hodinu a pul trvajicim filmu jen stinem prislibene zabavy. Poslepene kousky v rychlosti a nedbalosti sesmoleneho deje asi nekde na barove zidlicce nezachrani od odzivane nudy ani agilni (Jack Black). 50% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Meno postavy "Chancho" v preklade zo španielčiny znamená "prasa". Meno postavy "Esqueleto" v preklade zo španielčiny znamená "kostra" (Smok)
  • Figúrka na začiatku filmu, predtým, ako vidíme sa hrať malého Nacha pred kláštorom, je Nightcrawler, fiktívna postava z komiksov X-Men. (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama