Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jared Hess- no jasně, to je ten týpek, co stojí za jednou z nejoriginálnějších komedií posledních let- Napoleon Dynamit. A Nacho Libre je v různých nuancích naladěný na hodně podobnou notu. Kopec absurdity, přehnaného (nikoliv však fekálního) humoru- prostě komedie tak trochu jinak, svým způsobem starosvětsky... Ale bavil jsem se nehorázně, ksichty JBýho budou fungovat asi vždycky a ten jeho opičoidní kolega taky neměl chybu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Lehce trhlá komedie, která je ale dost nezapomenutelná. Jack Black je zde svůj. Trhlý, místy lehce trapný, ale pořád jakš takš zábavný. Pardání jsou některé chvaty a zákroky z ringu, takže po sportovní stránce celkem slušný. Po třetí film už asi vidět nemusím, ale kdo ví, jak to budu vnímat za 10 a více let. Další generace se třeba také rády podívají ne ne moc foremného zasněného zápasníka, co dokáže naplnit své nereálné sny. ()

Reklama

Desperado 

všechny recenze uživatele

Na mainstream podivné a na uvoľnenú podivnosť Napoleona príliš mainstreamové. Ale Black tu zachraňuje čo sa dá. Hess sa topí v šťavnatých audiovizuálnych, no predsa niekedy nepochopiteľne zdĺhavých gagoch, kde chýba rázny skeč, a aj tie musí so svojím komediálnym timingom ustáť Jack Black. Ale tá skvelá atmosféra voňavého a slnečného Mexica, neraz pripomínajúca rozprávanie Deppovho Don Juan DeMarca, podčiarknutá s chytľavým soundtrackom a Hessovým absurdným humorom či snaživo ambicióznym lúzrom Blackom, ma núti nejsť pod tri hviezdičky. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jack Black je skrátka okúzlujúci a dokázal by vyrobiť zábavu aj z horšieho scenára. Hlúpučký príbeh celkom dobre funguje s hlúpimi hrdinami. Na Van Dammeovho KICKBOXERA to síce nemá :), ale Boží zápasník má charizmu, posolstvo a jednu sakramentsky peknú jeptišku. Ak si k tomu prirátate pesničku, ktorú si budete popiskovať ešte minimálne pol dňa, vychádza z toho solídna nenáročná zábava... ()

*Fish* 

všechny recenze uživatele

Wow, suprova atmosfera, fakt vyborne nastineno, naivni, ale super. A Ana de la Reguera ukazuje, proc jsou jeptisky tak sexy. A imho vypada takto decentne mnohem lepe nez na nalicena na sexy fotkach pro pany. Fakt k sezrani ;-) A Jack Black super, Efren Ramirez taky super a sirotci taky super :D A kdyby nekdo chtel - ustredni pisen je Mr. Loco - Real Religious Man ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom "Toast". (Smok)
  • Meno postavy "Chancho" v preklade zo španielčiny znamená "prasa". Meno postavy "Esqueleto" v preklade zo španielčiny znamená "kostra" (Smok)
  • "Nachomobil" je upravená verzia bicykla - trojkolky predávanej v Mexiku, ku ktorej filmári pridali zadok zo skútra a širšie pneumatiky. (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno