Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

venison 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu nestála absolutně za nic - průměrné plytké plácání o ničem.. Druhá půlka kupodibu nabrala tempo a sekvence při závodech byla nejen velmi zábavná a napínavá, ale dokonce měla morální hodnotu.. Jeff Bridges byl v roli trenéra tvrďáka naprosto jedinečný, jen škoda, že si svou trenérskou dránu odbyl zrovna v takovém propadáku.. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, z prostředí gymnastek, kdy je nucena znova začít trénovat problémová Haley. Kterou to evidentně nebaví, ale aspoň tam předvede trochu vzrušení a jak jinak to může dopadnout než, že se do toho vrhne opravdu. Prostředí gymnastek se ve filmu moc neobjevuje. Tenhle sport je hodně tvrdý ( byt se jedná o drobné krásné holky) a poměrně krátký co se týče vrcholu kariéry. Pěkné bylo jak se dívky na soutěži domluvili, když viděli jak nespravedlivě se hodnotí a nechali vždy vyhrát jednu z nich tu nejlepší a ostatní nenastoupili. Ono ve skutečnosti je to stejné hodnotí se dost sporně viz Olympiáda, kdy to viděl snad každý a diváci nechtěli pustit ani sportovce do hry, jak to bylo okaté. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Haley Graham (Missy Peregrym) je taková živější mladá slečna. Když ji jednoho dne načapají policisté při nechtěném (holt někdy se skok na skejtu nebo bmx tolik nevyvede) navštívení cizího majetku dostane od soudkyně možnost volby - vězení - nebo atletická škola (ze které před časem, ač byla nadějná atletka, odešla). Samozřejmě zvolí atletiku, a tudíž musí se musí srovnat se svým trenérem Burtem Vickermanem (Jeff Bridges) a hlavně s nepřející atletickou komisí ... No nevím, o čem tento film měl vlastně být? Jak se stát z rebela (rebelky) úspěšnou sportovkyní reprezentující zemi na olympiádě? Nebo to mělo hlubší podtext? Nějak jsem ho nepochytil. Takže jediné, co bych mohl na filmu vyzvednout je spousta mladejch holek (a některý i hezký :) ) v atletických úborech a docela pěkné natočení sportovních scén. Pokud nejste ženského pohlaví nebo jste starší 12 let tak se filmu zdaleka vyhněte ... ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jako film to nelze hodnotit, ale protože miluji tanec, sport a pohyb, rozhodně jsem se nenudil. Přece mě jen děsí moje zkušenost z tanečního světa: když se ty dívky nedostanou na olympiádu a skončí se sportem, najdou si chlapa, který je bude živit, a VŠECHNY své sny z minulosti hodí na bedra svých dětí. Jednoduše řečeno: stanou se přesnou kopií svých maminek, které v tomto filmu ztělesňují nechápající svět dospělých (hned vedle porotců). Kéž by byl tenhle kruh někdy přerušen. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Oběvil jsem konečně film o gymnastice. Tak jsem se na něho těšil jako malý kluk:-) Bohužel jsem se asi těšil moc, takže se z tohoto očekávání stalo zklamání. Dokážu ocenit i slabší film, ale tomuhle jsem opravdu nemohl nějak přijít na chuť. A nebýt to film o gymnastice tak bych ještě jednu hvězdičku ubral. Takže na pořádný film o gymnastice si budu muset hold ještě nějaký ten pátek počkat:-( ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama