Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 358)

plakát

Pok-sun nesmí přežít (2023) 

Se světa nájemných vrahů na korejský způsob. Velice povedené a místy i vtipné, ale mnohem větší drama s pěknou vizualizací.

plakát

Oškliví (2024) 

Čekal jsem něco víc, než jen svět kde se můžete nechat předělat na krasavce a zapojit se do dyspotického světa a sytému. To že je tam část těch co chtějí zůstat takový jak se narodili. Za mě nuda, nepopírám že část jsem prospal.

plakát

Křiváci (2024) (seriál) 

Neskutečně nezáživné a pořádně nebylo poznat kdo je kdo všichni vypadají stejně. Samý arab. Zápletka o ničem kvůli jedné minci. Už nikdy více podobný německý seriály.

plakát

Ticho po pěšině (2024) (seriál) 

Další vynikající korejský počin. První díly moc smysl nedávají, ale pak to nabere ten pravý směr a vše do sebe zapadá jak má. Hlavní psychopatka je velmi krásná a šílená a opravdu bych jí nechtěl jako nájemníka domů. Nebýt toho začátku tak jdu do plného počtu. Atmosféra je, ale velmi hustá.

plakát

Dívka v masce (2023) (seriál) 

Další korejský skvělý seriál. Ošklivka se snaží prosadit což se jí daří, ale jen když se chová pod maskou. Ale podobných existencích, které jsou sami je víc než dost a každý je svým způsobem nějak divný. A když se střetnou a spojí nemůže to dopadnout dobře.  Postupně je to slet událostí, které mají pro hlavní postavu tu nejhorší publicitu, ale ne jen pro ní. Seriál je zajímavý taky tím, že každý díl pojednává o jiné postavě a ukazuje nám její vývoj. Vězení bylo velmi dobře udělané, kdy se hlavní postava postaví šikaně a i za cenu samotky okamžitě jak může dotyčnou napadne až jí hlavní kápo nabídne příměří a má pokoj. Rozuzlení taky pěkné a vlastně člověk nevěděl komu má fandit, protože obě byli šílené.

plakát

Noční koupání (2024) odpad!

Tohle bylo nudné už i na mě. Vražedný bazén či voda, to jako vážně. K tomu nesympatický postavy v čele s hrozným otcem, kterému jsem od začátku přál, aby se co nejdříve utopil v bazénu. Atmosféra nulová, nechápu že to má tak velké hodnocení za co?

plakát

Kaos (2024) (seriál) 

Šílená ujetina, která celkem baví.

plakát

Spasení (2024) 

Co to bylo? Černošské sociální drama s prvky horory. Horor bylo to vůbec do koukat. Pro mě neskutečně nezáživné , takováhle kombinace vůbec nešla dohromady. Postavy ne sympatické. Poslední půlhodinu se to překlopí v horor a nabere to trochu spád, ale už to nic nezachrání.

plakát

Škola dobra a zla (2022) 

Celkem sympatická fantasy pohádka ze světa kouzelníků kdy je vše rozdělené na dobro a zlo a vše se propojí. Na poměrně dlouhém filmu oceňuji absenci sexuálních menšin.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Pěkná fantasy pohádka, která nenudí.