Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Film sice emoce vyvolat umí, ale jinak je kvalitativně na úrovni druhého dílu a stejně tak haní jméno parádního prvním filmu! ... Rozhodně už to není pro fotbalové fanoušky, jelikož se nám žánr posunul trochu jinam. Nebylo to sice nejhorší, ale ta správná kasta diváků si k filmu cestu nenajde. Podle mě špatný tah a do budoucna snad už jen prosím: DALŠÍ DÍL NE! ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jako fotbalový fanda jsem se na Góóól! III. velmi těšil, jelikož mě předchozí dva díly moc nezklamaly, bohužel jsem se mýlil. Góóól! III. má s fotbalem společného jen málo, film hraje mnohem více na city diváků a vztahy hlavních postav. Díky tomuto se chtěl určitě zalíbit více divákům. Co jsem trochu nepochopil, tak určitě dost divnou smrt Charlieho, Kuno Becker (Alá Nunez) si zahrál spíš křoví, než hlavní postavu a v poslední řadě miniscénky anglických FANS, které se tam podle mého absolutně nehodily. Suma sumárum: berte to spíše jako takové romantické drama s nádechem fotbalu, kterého je ve filmu minimum. Rozhodně je to nejslabší díl série a myslím, že uz je potřeba sérii ukončit. 3* dávám jen za solidní hudbu a pěkné slečny. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Vim, že tohle si tři hvězdičky nezaslouží, a tak dam aspon dvě, ale já je dávám hlavně proto, že je tenhle film o fotbale. Vlastně neni, a scény který z toho fotbalu mají být jsou to nejhorší v celym filmu. Teď nemluvim o tom jak tam chvilkama běží sestřih z mistrovství. Mluvim o tom, když kluci na chvilku vystřídají. Nejvíc mě pobavil takovej detail. V tom zápase s Ekvádorem, střídá ten týpek Joe Colea, ale když pak dá Becks, rozhodující gól (kterej navíc dal v jinym zápase), tak se strašně moc radujou a kdo mu to neběží popřát - vystřídanej Joe Cole. Podobně mě to pobavilo při penaltách s Portugalskem, jak tam Becks byl první kdo podává ruku Robinsonovi a přitom vubec nebyl na hřišti. P.S. Jste se vědomý toho, že ten popis obsah se vůbec nepřibližuje realitě? ()

derek007 odpad!

všechny recenze uživatele

ABSOLUTNÍ HLOUPOST! Už jednička byla slušně trapná, co se týče montáže fotbalových zápasů, ale měla drive a sympatickýho hlavního hrdinu, kterýho doplňovali vesměs slušní herci a sem tam se mihla LIVE i nějaká fotbalová hvězda (Shearer, Zizou,Becks). Dvojka byla reklama na Real Madrid. Ale co je tohle??? Telenovela (lepší označení si za ty dialogy nezaslouží) s mizernýma(krom Kuna) nesympatickýma hercama patřící do videopůjčovny na tu nejzaprášenější poličku. Dodatek: zdvižený palec pro Annu Friel za to, že se téhle frašky neúčastnila. zdvižený prostředník pro Kuna Beckera z opačného důvodu. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Niekto sa zrejme vyzvracal do sáčku v lietadle a scenár ku Gólu III bol hotový. S celkom vychytenou jednotkou a ako tak pozerateľnou dvojkou spája trojku iba akýsi tieň Santiaga Muneza. Ten je dnes mimo hru a celý čas len postáva a ksichtí sa ako lešenárska trubka v záhrade. Celkový dojem vystihuje jedna hláška z filmu: „Niečo ti vyliezlo zo zadku a potom to zdochlo.“ Toto nie je gól, toto je jasný ofsajd. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)
  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)

Reklama

Reklama