Reklama

Reklama

Králové ro(c)ku

  • USA Tenacious D: The Pick of Destiny (více)
Trailer

Obsahy(1)

Staňte se svědky zrození Králů ro(c)ku, nejúžasnější – a nejpraštěnější – rockové skupiny "ve filmu, jehož osudem je stát se nejslavnějším hudebním počinem od This is Spinal Tap ” (Pete Hammond, Maxim). Uvidíte spoustu filmových i rockových hvězd a určitě budete na konci prosit o přídavek. Onoho osudného dne se ve Venice Beach setkali JB (Jack Black) a KG (Kyle Gass) a uvědomili si, že spojením svých geniálních talentů se zapíší do historie. Když se okamžitý úspěch záhadně nedostaví, rozhodnou se ukrást legendární "Trsátko osudu”, které udělá rockovou legendu i z toho nejhoršího brnkala. Jejich výprava, střety se zákonem, ženami i sněžným mužem "vás rozesmějí tak, až vás bude všechno bolet" (Guy Farris, KXTV-TV, ABC). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

Dale 

všechny recenze uživatele

Kým nezačali titulky, tak to vyzeralo veľmi sľubne, ale potom sa z toho stala nezábavná (nezasmial som sa ani raz) komédia bez deja, ktorú držali pokope len rockové pecky Jacka Blacka, čo je na film dosť málo. Zvlášť, keď tento žáner je mi blízky ako Georgeovi Bushovi svetový mier. Avšak ten, pre koho je takáto hudba jeho šálkom kávy, si určite príde na svoje a zrejme mu nebude vadiť ani absencia príbehu. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou úlet. Obhroublého humoru tak akorát a pocitvé srandy kopec. Muzika výborná, Jack Black má úžasně gumovej xicht (a dělá sním psí kusy) a finále se Satanem nemá chybu. Tendle film navíc získá se správnou partou lidí a se správnými látkami v krvi nový rozměr. P.S. Hodnocení není objektivní. Ten film je neuvěřitelná kravina... ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Wow! Jack Black je génius. TENANCIOUS D je salva parádních vtipů a "skvělých" písniček od začátku do konce. Sice se do toho vloudí dva tři trochu záchodové fórky, ale jinak je to velká švanda. A skvěle obsazená, mimo Blacka jsou tu parádní mini role Tima Robbinse jako zatraceně zkrachováleho beznohého rockera nebo Bena Stillera, odborníka přes trsátko osudu. Mj. v roli Satana se tu objeví Dave Grohl, šéf Probotu! .) Doporučuju. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak hned předem chci všechny varovat. I když to podle názvu vypadá, že jde o pokračování Školy ro(c)ku, není tomu tak. To jen tak pro pořádek… Prvních zhruba 10 minut je geniálních, pak se to trochu "přibrzdí", poté přijde parodie na Mechanický pomeranč a pak se rozjedou vynikající camea (Stiller, Robbins) a následuje finále v podobě rockové bitvy se samotným ďáblem! To vše je okořeněno chytlavými písněmi, ve kterých se vždy najde místo pro nějaké to "fuck". A za ně, za skvělého Jacka Blacka a neméně skvělé Kylea, za proslov "ďábel je v každém z nás" a hlavně za hoďku a půl naprosté pohody, dávám maximum. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Je mi to fakt líto, ale přestože mé srdce - co se hudby týče - leží v podobných končinách jako srdce Tenacious D a jejich humor mi není proti srsti (jejich kratší scénky mám dokonce moc rád), tímhle filmem mě rozhodně nepotěšili. KG je sice dobrý kytarista, ale jako komik a herec přesvědčivý není, reiže je sice nadšenecká, ale v mnoha scénech zbytečně bizardní (Jackův lysohlávkový úlet) a malé roličky Tima Robbinse a Bena Stillera výsledek moc nevylepší. Jack Black je potom tím nejsilnějším prvkem filmu, se svými grimasy a nadšením mnohé zachraňuje - svůj výkon ze Školy rocku však nepřekonává... Třetí hvězdu přihazuju spíš ze sympatie. 50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • JB pochází z katolické rodiny, jeho představitel Jack Black je přitom ve skutečnosti židovského původu. (GreatestFan)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama