Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

misterz 

všechny recenze uživatele

Čierna, bláznivá krimi komédia s rýchlym tempom a výborným S. Peggom, pri ktorom nie je čas na nudu. O tom, čo všetko sa môže stať, keď pôvodný plán na krádež nevyjde podľa predstáv. Labyrint náhod a šialených "kotrmelcov" tak môže začať. Bavil som sa celkom slušne, o nič iné tu ani nešlo, len o zábavu. 70/100 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Simon Pegg se vedle Davida Schwimmera objevil již v Bratrstvu neohrožených a byla jsem zvědava, jak to mezi nimi bude tentokrát. Pěkně vypečená dvojka se z nich stala:) Parádní komedie o tom, že i zdánlivě obyčejný a jednoduchý plán se může v mžiku zvrtnout a přinést tak hrdinům zapeklité okamžiky. Celý příběh je nabitý nečekanými zvraty, vtipnými hláškami a bizarními situacemi. Až do posledního okamžiku si nemůžete být jisti tím, co bude následovat. V průběhu děje se rovněž ukáže, že identita některých postav je značně nejasná. Alice Eve umí:) Závěr filmu nechává tušit, že ještě bude následovat mistrovský souboj:) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já mám plán." To nezní dobře. V černých komediích totiž plány obvykle příliš nevycházejí a i v této nakonec nula od nuly pošla. Přitom neúspěšný spisovatel Charlie, profesionální zvedač telefonů Gus a Miss Poupě Wyomingu pouze zlehka vydírali církevního hodnostáře. Co by se na tom mohlo pokazit? Asi tak všechno a já si celkem užil předčasný pohřeb falešného faráře, vdovu se zaťatou sekerou v hlavě i zvídavého poldu na záchodě, ale tak nějak jsem čekal, že bude víc srandy a méně mrtvol. To je však můj problém, který nevznikl poprvé a bude-li se někdy v budoucnu opakovat, tak to určitě nebude naposledy. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná černohumorová ulítlá a místy až parodická komedie, jejíž příběh se graduje ad absurdum a od nevinné původní zápletky se děj rozjede do nečekaných končin. Postavy jsou herecky známé tváře a charakterově slušně napsané, společně s příběhem se rozmotávají i jejich tajemná minulost a identita a hned několikrát jsem se fakt od srdce smál. Potěšující jednohubka, ve které je humoru i mrtvol víc, než by divák na začátku očekával. Pegg a Schwimmer prostě umí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Mazec!Viděl sem hodně černejch komedií, ale nikdy ne tak moc černou.Simon Pegg a David Schwimmer rozjíždějí sérii absurdních, brutálních ale hlavně vtipných události které mě teda vyrazili dech.Škoda, že film trvá jen hoďku a čtvrt, režisér si mohl víc pohrát s některejma scénama, dalo se tam přidat pár scének navíc které by ještě filmu přidali na absurditě a pořadně černym humoru, ale kdo ví, třeba by se mě to pak už tak nelíbilo.V každym případě fandim tomuhle typu filmů, černohumorné, brutální, extrémně vtipné a neuvěřitelně nedoceňené! 100% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Na úplném konci filmu byla umístěna jedna zábavná scéna z natáčení. (Skarface)
  • V USA byl snímek distribuován rovnou na DVD. (Othello)
  • Scéna s lentilkami je přímým odkazem na film Matrix (1999), kde Morfeus (Laurence Fishburne) nabízí Neovi (Keanu Reeves) také modrou a červenou pilulku, jakožto dvě možné varianty dalšího vývoje situace. (GordonCZ)

Reklama

Reklama