Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

predators 

všechny recenze uživatele

No, popravdě jsem si Van Damma v žádném novém filmu nedovedl představit...a ejhle...sen se stal skutečností a starý dobrý Jeane je na scéně v novém kabátě a to doslovně. Jeho role mi sedla, dokonce i přeměna odpadlíka ve slušňáka nic nepokazila a ještě mu k tomu pěkně zahráli. Bohužel nám ale Claude zestárnul, tím pádem je vrcholem všeho bojového umění seběhnutí pár schodů:-)...takže si užijí hlavně fanoušci střelných zbraní. Jinak je to nad očekávání solidní B-éčko.60% ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nepatřím zrovna k těm, kteří vyhledávají Van Dammovi filmy, ale když běží v televizi, vždy se rád podívám a povětšinou bývám příjemně překvapen. Až do smrti jsem - přiznávám - nechtěl zhlédnout, ale příjemně kladný komentář od Malarkeyho mě příjemně namotivoval, takže mu patří velké dík. Tenhle snímek je totiž úplně jiný než jsem čekal. Spíše než na blízký konakt totiž sází na poctivé střelné zbraně a místo hrubého nástinu děje tu je opravdový příběh a postavy. Až do smrti navazuje v tom nejlepším slova smyslu na syrové kriminální příběhy francouzské školy posledních let. Příjemně zaostřený obraz se šumem, zajímavé detaily, hrátky s kamerou a střihem... Zaujal i hudební doprovod Marka Sayfritze, který v některých momentech připomíná hudbu k Haute tension a daří se mu v některých momentech nastiňovat stísněnou atmosféru. Závěrečná přestřelka ve staré strojovně patří k těm povedenějším a daří se jí držet pozornost diváka díky rozfázování děje. Až do smrti je jasným důkazem, že k dobrému filmu stačí hlavně kvalitní režisér - tedy spíše režisér, který přesně ví co chce a daří se mu to přenést na plátno. Simon Fellows možná není žádný velký borec, ale rozhodně dokáže natočit poctivou zábavu v novém tisíciletí. Samozřejmě k tomu hodně pomáhá i dobrý scénář. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Anthony není zrovna neviňátko. Je policajtem, zbaveným veškerých iluzí, obcházejícím zákon a nerespektujícím sličnou manželku, která se, světe, div se, poohlédne jinde a dítě, které čeká, není zrovna jeho. Co naplat, heroin a děvky leccos vyřeší.. a možná až koma z něj udělá o krapet lepšího člověka. Škoda, Van Damme coby zkorumpovanej hajzlík je slušná porce akce, ale ten přerod už není moje kafe. Tudíž jde leccos viditelně o třídu dolů – atmosféra, záporák, natvrdlé dialogy, i ta akce.. Pryč jsou časy, kdy jsme téhle akční generaci drželi v přítmí kina palce. Seagal, Van Damme, Lundgren – tihle páprdové se už moc neperou, spíš střílí a tváří se drsně v lehce zapomenutelných scénách. Naštěstí se Van Damme pro tentokráte snaží víc než je jeho standard, takže průměrné ** až *** si zaslouží.. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Van Damme hraje drsného policajta závislého na heroinu. Měl ve tváři tak strhaný výraz, že vypadal jako by měl každou chvíli zemřít rovnou na ulici. Měl se jít léčit. Všechno se mu rozpadlo pod rukama. Manželství přestalo fungovat a v práci se mu taky moc nedařilo, ale on si radši dál do žil píchal to svinstvo. Pak se nechal vlákat do pasti, kde ho skoro popravili. Byl šest měsíců v komatu. Jeho manželka ho měla stála ráda, i když mu řekla, že dítě, které čekala nebylo jeho a nebo bylo? Anthony se úplně změnil snažil se napravit chyby, které napáchal. Žena se k němu dokonce vrátila. Nakonec Calahana dostal, ale stálo ho to mnohem víc. Závěrečná přestřelka v továrně skutečně patří k těm povedenějším. Nevypínejte film při nájezdu závěrečných titulků. Nechte je zapnuté, protože se dozvíte, kdo štípnul skrytou kameru, která měla nahrávat jeden mafiánský kšeftík. Myslím, že budete překvapeni. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně špatný film. Pro jednoduchost vysvětlím v bodech. 1. Je nevkusně složen z několika typů a stylů filmu - jako kdyby nějaký amatér nevěděl, který si vybrat. 2. Nabízí jen poměrně otřepané klišé: Zkorumpovaný polda, traumatizovaný polda, zhrzený polda, polda na drogách, zmrtvýchvstalý polda, zmoudřelý polda, nerozvážný polda, nevinný polda, poldova žena těhotná s jiným apod. 3. Legrační padouch. Skoro bych se nebál říci, že směšný. 4. Příběh jednak nedává moc smysl a jednak je nesmyslně roztříštěn na několik částí, které spolu ani moc nesouvisí. 5. Celé to stojí na tom, že vše může vyřešit jen jediný polda (Van Damme), který je ale od začátku vykreslován jako neskutečný looser. Poté, co upadne do kómatu, mafie řádí jako kobylky v Egyptě a nikdo nic neřeší. Město je zcela v rukou polomrtvého poldy. Ten se ale naštěstí zázračně probírá a za pět minut je zpátky ve službě. 6. Vandammův potenciál nebyl vůbec využitý. Postavu mohl hrát jakýkoliv trouba, který ještě unese brokovnici a dokáže unyle čumět před sebe jako nějaký zkušený feťák. Jo, to mohl klidně hrát Johny Knoxville... ANEBO: Film šlo zachránit tím, že poldu zahraje kvalitní charismatický herec a scénář se ještě aspoň třikrát přepíše a dodá větší hloubku a uvěřitelnost padouchovi. Zapracuje se na technické stránce přestřelek a hlavně se dá filmu jednotný design! Dejme tomu, že se vypustí scéna s kómatem a únosem těhotné manželky. K finální přestřelce dojde třeba rovnou na policejní stanici, to taky docela letí. Honička a přestřelka v ulicích prohnilého města by taky byla kůl. Já si myslím, že by to nemusel být špatný film... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, kvůli neshodám s producenty odmítl. (TomikZlesa)
  • Počas scény v bare, keď príde Anthonymu (Jean-Claude Van Damme) SMS od ženy, je jasne vidieť, že pri texte bliká kurzor, takže číta rozpísanú a nie prijatú správu. (Patrik200s)

Reklama

Reklama