Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zombieho dospělácký, to znamená kozičkama a prdelkama nabitý animák je po letech oddalování konečně na světě! Nejsebestřednější celebrita Monsterlandu - El Superbeasto, jeho akční ségra Suzi X, její a jí nadrženej robot, zneuznaný šmírák Dr. Satan se svým věrným opičákem, nakládaná Hitlerova hlava v rukou nazi zombíků, přejetý Michael Myers, šukající duchové, prdící a věčně nahatá sexy sexbomba, tuny odkazů, žertíků a nadávek, že už to teď moje hlava ani nestihla všechno zachytit. Pořád se něco děje. I nějaký to krvavý násilí no. Prostě koho by to mohlo zklamat! Pravda... co bychom se měli šálit, nejedná se o žádný bůhvíco a smíchy se taky asi nepopadnete (četl jsem rozhořčenou recenzi, kde tomu týpek vyčítal absolutní absenci vtipu, s čímž zase já nesouhlasím, nicméně taky názor), ale pořád je to příjemná, nevázaná a po všech stránkách (včetně animace samotný) hodně stylová zábava. Radost pokaždý, když něco podobnýho vznikne. Jinak z hvězdných hlasů mě nejvíc pobavila Rosario Dawson. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co. Něco je geniální, něco zase nic moc, něco je naopak strašně trapné, většina humoru je taková dost pubertální... Dost podobně jsem to měl i u písniček, z čehož některé se mi líbily úplně, jiné jen trefným textem a další mi zase přišly spíš trapné. Prostě takový rozporuplný průměr, který sice ukáže hromadu krve, koz a zadků, úchyláren, potvor a šílený děj, ale pořádný cit pro absurdní humor mi tam jaksi chybí. A vlastně i víc nápadů. Rád jsem to viděl, špatné to určitě nebylo, ale že bych z toho byl nadšený... 3* ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Což o to, prostředí Monsterlandu je vykresleno tak znamenitě, že by lampičce Pixaru raději praskla žárovka a Disneyho trpaslíci by díky permanentní erekci neměli ošoupané genitálie o podlahu světnice, jenže já se prostě bavil pod úroveň očekávání. Zombieho extravagantní sebehana je natolik přecpána popkulturními odkazy, že než člověk vstřebá jeden, zaútočí na něj další tři, ale člověk si na ten řekněme osobitý styl a humor čtvrté cenové skupiny postupně zvykne. Vzhledem ke stylu animace potěšila inspirace v kultovním seriálu Ren & Stimpy a v té souvislosti nezbývá než dodat, že Práškový Topinkář by sfoukl úchylného wrestlera El Superbeasta jako svíčku.. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Vtip, násilí, porno, Nacisté, Dr. Satan, přejetý Michael Myers, Hitlerova hlava v nádobě a možná ještě víc má tento ulítlý Zombieův animovaný dospělý film plný odkazů na horory (Jack Nicolson se sekerou, vlkodlaci, Frankestein, Vetřelec, atd,...).Natož, že jsem si trailerem nebyl příliš jistý, jsem více jak spokojen. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co to bude, a na prvních dvacet minut mě ta smršť popkulturních odkazů, rvaček a nahých prsou tak zaskočila, že jsem se vlastně skvěle bavil, protože jsem nechápal nic a netušil, co se děje, a co ještě přijde. Když bylo jasné, že přijdou jen další prsa, rvačky, popkulturní odkazy a zase znovu prsa, tak se to ale nějak vyčerpalo. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama