Reklama

Reklama

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

  • Velká Británie Frequently Asked Questions About Time Travel
Trailer

VOD (1)

Když si ve sci-fi komedii z produkce HBO tři obyčejní muži dají večer v hospodě pár piv, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoliv výjimečného. Přesto však dojde k události, jež uvede do pohybu sérii výletů zpět i kupředu v čase...  Když do místního baru vstoupí tři úplně obyčejní muži, aby si večer dali pár piv, pokecali spolu a na chvíli zapomněli na svůj zcela průměrný život, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoli výjimečného. Ray (Chris O'Dowd) je pověstný svou posedlostí, týkající se cestování v čase, ale když se setká s Cassií (Anna Farisová), která prohlašuje, že je z budoucnosti, považuje to samozřejmě za žert. Toby (Marc Wootton) je posedlý filmem, a když uslyší Rayovu historku o ženě putující časem, předpokládá, že kamarád mu přihrál filmovou zápletku. A cynický Pete (Dean Lennox Kelly), který ničemu takovému nevěří, musí změnit názor, když náhodně nahlédne do budoucnosti baru, který je plný mrtvol a on je mezi nimi. Tato událost uvede do pohybu sérii náhodných výletů časem zpět i kupředu, v jejichž průběhu se tři hrdinové snaží najít pravidla pro cestování v čase a odhalit tajemství, kdo se je bude snažit zabít a proč... Sci-fi komedii z původní produkce HBO režíruje Gareth Carrivick. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

„Jestli ještě někdy budu mít šanci, budu se varovat.“ Já cestuju časem každý den do práce, takže je běžné, že občas potkám sám sebe a nevidím nic zvláštního na tom, že v tom nejsem sám. Nicméně trojice nadšenců, ztracená mezi budoucností, přítomností a záchodem, mne docela dost pobavila. Sice mi připomínalo spíše scénáristické cvičení než film, ale o zábavu postaráno bylo, tak to neřeším. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Lehce televizní zábava, která se veze na popularitě geekovsky zaměřených Shaun of the dead, Big bang theory, ale i IT crowd... Z námětu se dalo vykřesat mnohem víc než jen opilecká historka o záchodu, který vás posílá do jiné doby... Ale Chris O'Dowd to svou variací na výše zmíněný ITC často docela slušně zachraňuje. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz skutečně hodně muziky, lze se samozřejmě uchechtnout nad levným zpracováním apokalyptické vize, ale ono i tohle má své kouzlo. Není to komedie hýřící hláškami, jedná se spíše o šarmantní film s několika roztomilými momenty. A překvapivě výborně funguje celá sci-fi linie o cestování časem. Již výběr brány je zcela nezapomenutelný. No dobré vědět, kde si v Británii dávat pozor. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

To kino, ze kterého vyhodili Raye bylo perfektní. CITÁT - Každý čin má své následky.......... Scéna " Tanec na záchodě " je parádní a vlastně odstartuje celý příběh. Příběh tří kamarádů, kteří prožívají neustálé posuny v čase. Zmatky s cestováním v čase jsou zajímavé okořeněné klasickým britským humorem. Některé delší dialogy jsou zbytečné, ale jinak je tento snímek bláznivá podívaná. CITÁT - Jdu na záchod..........čas vypršel. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Čirou náhodou jsem narazil na HBO Max na tento film - výhoda nízkých očekávání nejspíš udělala své a tak film zazářil. Film se drží při zemi (při hospodě?), čímž udržuje uvěřitelnost vysoko a rozpočet nízko. Scénář je u podobných děl oříšek napsat, ale tady bylo nejen o zábavu postaráno, ale i o hezky zapadající prolínání časů. Důkazem o kvalitě scénáře budiž fakt, že Jamie Mathieson posléze psal pro seriál Doctor Who. Zůstává tedy pouze otázka kolik dalších takových skrytých klenotů streamovací služby ukrývají jenom proto, že si jich "algoritmus" neváží tak jako těch, které jsou právě "in". ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Grafika úvodních titulků je cílenou parafrází na filmového Supermana. (curfew77)
  • Když je ve filmu podruhé záběr na zdevastovanou hospodu a mrtvé osoby, můžeme si všimnout, že majitel hospody (Nick Ewans) bez problémů dýchá, i když už je po smrti. (VelkejViktor)
  • Postava, kterou hraje Chris O´Dowd, se jmenuje téměř stejně jako ta, kterou ztvárnil v The IT Crowd (Ray - Roy). Obě postavy jsou si přitom charakterově velmi podobné. (Teabag)

Reklama

Reklama