Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dávam tri, lebo je to pohodový film a Patrick Dempsey má tiež hviezdu. No, nemám rada otrepané scénky typu "že Tomovi na dvere zaklope polonahá blondína a práve v tej chvíli si jeho vyvolená akože zmyslí, že mu chce niečo povedať a načape "pri čine" blondínu ako sa po ňom sápe, potom mu dá jeho vyvolená facku, lebo on za všetko môže, on ju podvádza"...a pod., ...to je asi tá zápletka, ktorá sa musí rozpliesť a vysvetliť a je to tak namáhavé, že on naozaj do kostola dobehne na poslednú chvíľu..a je tu šťastný koniec..uff ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Rozvleklá nuda převlečená za " humornější" předělávku SVATBY MÉHO NEJLEPŠÍHO PŘÍTELE, jen v opačném gardu. Běda těm, kteří se nechají nachytat! Komu vůbec podobnou pitominu doporučit? Těm co se neobejdou bez psího pohledu Patricka Dempseyho? Teenagerům, kteří nejspíš ocení to jak si dospělí chlapi pochvalují ve sprše velkého skotského ptáka nebo to jak je hlavní postava vylíčena jako ten největší klátič v N.Y.? Lidem co rádi blbé scénáře? No nevím, nevím. Fakt mě mrzí, že Sydney Pollack bude mít na posledním řádku své bohaté (ani ne tak počtem, jako významem) filmografie tento romantický nepodarek. Horší hodnocení nedávám právě jen kvůli Pollackovi a dobře odvedené práci při začáteční scénce z vysokoškolského mejdanu, kdy oba hrdinové vypadají opravdu věrohodně, až jsem chvilku pochyboval, jestli to jsou opravdu oni nebo se něco dokonale povedlo v oddělení castingu... Oči jsem na nich mohl nechat, jako kdybych je viděl srát jednorožce (ano, narážka na ojediněle vtipný moment filmu). II Scénář: Adam Sztykiel, Deborah Kaplan, Harry Elfont. 35% ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Další nevyvedený pokus o romantickou komedii. Jak bývá často u podobných plytkých snímků, romantika tady troskotá hlavně na nepodařených charakterech ústředního milostného trojúhelníku. ______Dívka je nevýrazná, je to jen prima holka bez zajímavějších charakterových rysů. Působí jako typický materiál na nejlepší kamarádku, nikoliv na hlavní postavu. ______Její skotský snoubenec je téměř nezřetelný, tady se scénář ani nepokusil dát mu nějakou zajímavou povahu, takže se stává papírovým panákem, jehož určují jen vnější atributy - šlechtický titul, bohatství, skotské tradice. Ani to se ale příliš neprojevuje, až snad na skotské zvyky, které snímek dost přiblble zesměšňuje. ____ Ústřední postavou, kolem které se vše točí, se tak stává povrchní sukničkář, který (zdánlivě) příliš pozdě prozře, jak je láska přece jen důležitá.____ Je takový zvrat uvěřitelný? Ne. Je jeho boj o teď už zadanou dívku vtipný, dojímavý nebo vytrvalý? Ne. Dá se věřit, že by dívka dala přednost muži, se kterým se léta platonicky kamarádí a jehož přezíravý postoj k ženám a vztahům podrobně zná? Ne. ____Zbytečný snímek zajímavý snad jen tím, že soky v lásce hrají dva chirurgové z Chirurgů. /17. 6. 12./ ()

otík 

všechny recenze uživatele

Neboli "Svatba mé nejlepší přítelkyně". Film ve své podstatě přesně kopíruje film s Julii Robertsovou, jen s tím rozdílem, že se vdává kamarádka, ne kamarád. Náš hrdina je floutek, který má na každý den jinou ženskou, ale až mu jeho nejbližší kamarádka přivede svého snoubence ze Skotska, teprve pak si uvědomí, že ji má rád a že svatbu musí za každou cenu překazit. Začne sekat dobrotu, soupeřit se snoubencem a nevěstu mu samozřejmě .... . Všichni vědí, jak to musí skončit, film pracuje s osvědčenými prvky romantické komedie a nepřekvapuje vůbec v ničem. Přesto hodnotím lepším průměrem, protože jsem si film docela užil. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

To se vám takhle stane nemilá věc. Od puberty máte nejlepší kamarádku v roli nejlepšího kamaráda, trávíte s ní víc času, než s kýmkoliv jiným a když si najednou vzpomenete, že jí vlastně milujete, tak ona si přivede snoubence a zřejmě se těžce zamilovala, že po několikatýdenní známosti už má prsten na ruce. Ale žádný strachy, ono to s tou její zamilovaností nebude tak horký, stačí jí dát pořádnou pusu s jazykem uprostřed nějaký předsvatební oslavy, rozbrečet jí, odjet pryč, mít na poslední chvíli prozření a pak hurá heroickým sprintem na svatbu, tentokrát s přídavkem v podobě jízdy na koni. Tohle je zkrátka šíleně předvídatelný, patetický a celkově pitomý i na žánr "romantická komedie podle předem dané šablony". ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama