Reklama

Reklama

Hotel Chevalier

  • Francie Hôtel Chevalier
Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA / Francie, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Do hotelu za mužem přichází jeho přítelkyně, od které utekl. Setkávají se oba v okamžiku, kdy již začínají oba toužit po tom druhém. Barevně naladěná romantická komedie představuje první část filmu Darjeeling Limited. (Schobul)

Recenze (130)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká krátka "predohra" k filmu The Darjeeling Limited, aj keď napokon až tak veľmi to spolu nesúviselo (naozaj len okrajovo asi v 2-3 scénach spomenuté). Nuž, ale v nádeji, že by sa tam dialo niečo podstatné, čo by dávalo zmysel tomu pokračovaniu, som to pre istotu pozrel. No ako popravde (čo isto potvrdia aj viacerí), keby sa tam nevyzliekala Natalie Portman, tak by to nemalo ani len tých 66%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prdelka Natalie Portman je doslova umělecký dílo a byla by chloubou každý národní galerie po celým světě. Já bych ty čmáranice z těch galerií vyhodil a vystavoval bych tam povedený ženský zadky. To by asi chlapi houfně opouštěli fotbalové stadiony a trávili svůj veškerý volný čas v galeriích. Já bych tam dělal rovnou hlídače s nonstop službama. Natálčin zadeček bych samozřejmě dal do Louvru na místo Mony Lisy, stejně už tu krávu všichni viděli, kromě Bushe a ten si navíc myslí, že se jedná o sochu. Na Natálčin zadeček se totiž opravdu kouká mnohem líp než na ten dementní úsměv. V tomhle před filmu ještě navíc k té Natálčině prdelce hraje suprácká hudba a povídají se fakt výživný řeči. 13 minut strhující podívané bylo u mě ještě zvýrazněno, že Natálčina prdelka, mi hrozně připomněla nejmenovanou prdelku, nejmenované jihočesky...... no já bych jí klidně i jmenoval, jen mám strach, že pak by mě nejmenovaná jihočeska i se svou nejmenovanou prdelkou kopla do mého nejmenovaného orgánu. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dárek, od Wese Andersona, všem obdivovatelům Natalie Portman, který je zabalen ve velmi chudém provedení a doufá, že vám postačí třešnička schovaná uvnitř v podobě "nahého" těla oblíbené herečky, která zažívá své první svléknutí před kamerou. Jednou to přijít muselo, ale rozhodně to mohlo být stylovější... ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Souvislost Hotelu s Darjeelingem je velmi povrchní, jako etudka je to spíš průměrné, byť asi dostatečně Wesovské. To, že víc než půlka komentářů se věnuje pouze několikavteřinovému odhalení jedné herečky, hovoří o kvalitě filmu dostatečně. Nebýt inkriminovaného pozadí, asi by po tomto filmovém zákusku brzo ani psík neštěkl. PS: Každopádně tu písničku už několikátý den nemůžu dostat z hlavy. Na hudební doprovod svých filmů má WA talent jako málokdo jiný. ()

leon_id 

všechny recenze uživatele

Do Natalky sem sem zamiloval uz od jeji prvni role a platonicka laska k ni stale trva. Jeji pohled ma neskutecnou jiskru, udrzuje si velmi peknou postavu (zadecek ovsem zcela prumerny :) a k tomu vsemu je vyborna herecka, ktera si dlouhodobe drzi svuj vysoky standart. Partaka ji v tomhle kvalitne nasnimanem kratasu dela usnupana smazka (Spun) ktera si pousti francouzske odrhovacky a dela bordel po hotelovem pokoji. Jejich milostne sceny jsou zde chladne a bez vasne, nahotu navic kazi fakt, ze Portman tu ma po tele rozesete modriny a jeji chlapeckou image tu zde krome kratkeho sestrihu doplnuje permanentni paratko. Musim jeste zminit vyborne kostymy, ktere poskytl Marc Jacobs a Luis Vuitton...uprimne doufam, ze se ma oblibenkyne jeste v budoucnu odvaze a uvidime i zbytek jejiho pracovniho nacini ;) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama