Reklama

Reklama

Na doživotí

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Komedie
USA, (2007–2009), 23 h 3 min (Minutáž: 42–52 min)

Hrají:

Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brent Sexton, Donal Logue, Brooke Langton, Robin Weigert, William Atherton, Jessy Schram, Caroline Macey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Policista Charlie strávil dvanáct let v těžkém vězení za vraždy, které nespáchal. Nový soud mu přiznal pohádkové odškodnění a právo na práci detektiva. Spolu s novou parťačkou ho teď čeká první případ. (oficiální text distributora)

Recenze (175)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

32/32 Tohle není obyčejná krimi, tohle je Damiam Lewis a Sarah Shahi ve 32 skvostných epizodách protkaných neuvěřitelnou kombinací skvělého thrilleru, zenu a specifického humoru. Je tu dokonce možnost několika zábavných shippers kombinací a já jsem vděčná Vicky Pratt, že si zahostovala právě v téhle úžasné záležitosti. Objevila jsem si tak díky ní pro sebe další sérii u které jsem ráda strávila každou minutu. Po dvou sériích je to naprosto dokonalé a nic neschází. Perfektní, mohu jednoduše jen doporučit. ()

Mania 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě opravdu příjemně překvapil. Čekala jsem omšelý typ kriminálek, které stále běží v tv a místo toho se předemně dostalo tohle. Hlavní hrdina je vtipný, sympatický a v těch správných chvílích nečitelný. Navíc je tady senzační Arkin, který sice místy klopýtá, ale celkovému dojmu určitě přidá. V druhé řadě se děj zamotává, což já osobně rozhodně oceňuji. ()

Reklama

Arius 

všechny recenze uživatele

Life je typickým predstaviteľom amerického seriálu posledných rokov. Výnimočná postava s výnimočnými vlastnosťami a množstvom špecifík, filozofické hlášky, napäté scény ktoré sú rozuzlené o 5 minút 12. V podstate sa teda nemôžem sťažovať, Life je kvalitný seriál s kvalitným hereckým obsadením slušným zázemím a má to čo dobrý seriál mať potrebuje, ale rozhodne nemá to čo má mať najlepší seriál. Pre mňa sú serie ako Dexter alebo Prison Break maximálnym stropom, sú to seriály z nezabudnutelnými scénami,charaktermi sú to seriály s vlastným kultom a na toto zatiaľ Life nemá, uvidíme časom. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Seriál, který je postaven na jedné postavě. Lewis v podstatě díky svému charismu táhne celý seriál sám a výhodou je, že to není herec, který se rychle okouká. Zápletky v seriálu sou jednou nadprůměrné jendou podprůměrné ale v dněšní době toho v krimi už moc nevymislíte. Ale ve vyšteřování upřednostňují osobní přístup než Hi-tehc věcičky a to se mi hodně líbí. Poku seriál skončí v právém čase budeto seriál, který si občas rád připomenu ale pokud bude ukončet a v poslední kapce nápadu scenárisů budu zklamán.. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Takže seriál nám skončil a já musím říct, že naprosto skvělý. Jak jednotlivé příběhy, tak i hlavní příběh, který naštěstí došel k parádnímu rozuzlení. Úžasný dialogy mezi postavama (což byla věc, která seriál hodně podržela), především mezi Crewsem, Reesovou a ve druhé řadě ještě s Tidwelem. Do toho nějaký to ovoce, mrtvola. No mezi nebritskými kriminálními seriály rozhodně jeden z nejlepších. Nejlepší epizody: 2x06 - Did You Feel That?, 2x21 - One ()

Galerie (295)

Zajímavosti (3)

  • Damian Lewis (Charlie Crews) a Helen McCrory (Amanda Puryer) tvoria v skutočnom živote pár a majú spolu dve deti. (m.a.t.o.)
  • Pozorný divák si môže všimnúť, že v posledných epizódach druhej série sú zábery so Sarah Shahi (Dani Reese) natočené tak, že kamera ju sníma iba nad ramenami. To kvôli tomu, že herečka bola v tom čase už v pokročilom štádiu tehotenstva. (m.a.t.o.)
  • Číslo odznaku Charlieho Crewsa je 38012. (m.a.t.o.)

Související novinky

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Reklama

Reklama