Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

kinej 

všechny recenze uživatele

Obyčejný animák s obyčejným scénářem a poměrně obyčejnými postavami. Kromě exceletního technického zpracování nenabízí film nic mimořádného. Seth Rogen nebo Reese Whiterspoon je sice celkem dobré obsazení, ale na druhou stranu nemají jejich skvělé hlasy moc co hlásit, takže jejich potenciál zůstává plně nevyužit. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Neviem, kam sa ešte dá stupňovať kvalita animácie, ale tu som toho bol znova svedkom. Pravda, samotný scenár kráča len podľa osvedčenej rutiny, a z mnohých gagov vyniká asi len ich polovica. Jednalo by sa tak o prostý priemer, ale scéna, v ktorej prezident namastí alienom hudobnú tému z Beverly Hills Cop na Yamaha synťáku, je prinajmenšiom Kultová záležitosť ;) ()

Reklama

Zíza odpad!

všechny recenze uživatele

Já si fakt nemůžu pomoct... vyvolávalo to ve mě pocit pomalu na zvracení. Nechápu jak to, nikdy se mi to nestalo, ale tohle mě tak znechutilo, že i když hrozně nerada dávám odpad, tak tohle si ode mě nic jiného nezaslouží. Fakt sorry, ale nuda a odpor, co jsi ve mně vzbudil filme, se jen tak odpustit nedají. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ou! Kdybych věděl, že tento animák měl být parodií na béčkové akčňárny z padesátých let, bavil bych se více! K počítači jsem totiž usedal s tím, že mě čeká "pouze" hodně akční barevný příběh se sympatickými monstry a několika gagy. To, co se mi po shlédnutí jevilo jako silně infantilní se mi tedy nyní, po přečtení anotace při troše štěstí opravdu vybarvuje jako pocta nabušeným hrdinům ze starých filmů... Z těchto oldschool snímků totiž roztomilá, směšná přehnanost sálá a patří k nim. Ne tak k Monsters vs. Aliens. Při několika scénách jsem se prostě nemohl ubránit pocitu, že je dění na monitoru vyloženě trapné a natočené pro pětileté haranty. Pak přišel zvrat, a z výborných akčních scén mi padala čelist. A tak to je vlastně stále dokola: nezapomenutelné bitky a efekty střídá dětinský humor a trapnost. Nakonec jsem dost spokojen (lepší tři hvězdičky), ale tvůrcům bych rád vzkázal, že příště bych si od nich prosil animovaný akční snímek pro dospělé. Jak je totiž vidět, od Dreamworks by to asi byla pecka, která by do kapsy dokázala strčit i třetí Transformers. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Já nevim no, ale moc mě to nechytlo. V první řadě však musím pochválit animaci, protože ta je opravdu na velmi, velmi vysoké úrovni a perfektně mi sedla. Co se ale děje týče, tak mi přišlo, jako by chybělo to, co umí jen Pixar a málokdy i někdo jiný - nadčasovost. Dětem se to bude bezpochyby líbit, ale nám starším to zřejmě nesedne. Ale možná to je jen můj případ. Každopádně jsem se místy nudil, naštěstí jsou však animáky krátké...60% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Film obsahuje mnoho odkazů na seriál Star Trek (od r. 1966) a jeho filmové i televizní následovníky. Můžeme si toho všimnout hned v úvodu, kde jeden z vědců hlásí do telefonu "kód Nimoy", což odkazuje na legendárního představitele Spocka Leonarda Nimoye. Další přípomínkou je chvíle, kdy má prezident (Stephen Colbert) před robotem zahrát píseň "Axel F". Těsně předtím totiž ukáže klasický "vulkánský pozdrav". (Marty_v.S.)
  • Obrovské letadlo, transportující naše hrdiny, je inspirováno skutečným letadlem, poprvé postaveným roku 1962 pro NASA, sloužícím k transportu součástí vesmírných lodí. (HellFire)

Reklama

Reklama