Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (830)

Hild 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem neobjevila nic alespoň trochu zábavného. Nenašla jsem zde prakticky nic, čemu bych se mohla zasmát, humor nebyl podle mého gusta a místy mi přišel až nevkusný. Jasona Segela mám docela ráda, ale tady mi jeho postava nebyla vůbec sympatická, navíc sledovat téměř půlku filmu jeho fňukání a utrápené výrazy mě vůbec nebavilo. Kristen Bell byla strašně nevýrazná, naštěstí scény s Milou Kunis byly alespoň snesitelné, že jsem vydržela do konce, ale celkově pro mě ztráta času. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No z filmu, ktery nejak souvisi s Apatowem, je tohle jednoznacne nejslabsi. Na jednu stranu sice celkem prijemna romantika s stokrat provarenym dejem, ktera je ale docela pohodova, na druhou stranu moc nefungujici komedie. Vtipy by se dali totiz spocitat na prstech jedny ruky, ty hodne vtipny, problem je, ze ani tech nevtipnejch tu moc neni. Navic ani skoro dvouhodinova delka filmu moc neprospiva, nakejch 80 minut by naprosto stacilo, vzhledem k tomu, ze se tu toho moc nedeje. Takle to aspon zachranujou herci, docela sympatickej Segel, kterej neni kdovijakej machrik, ale ani to neni typicky hovado, proste fajn chlapek, akorat sem fakt nechapal, proc na nej leti takovy kundy. Z herecek zaujmou hlavne dve hlavni, obe pekny kocky (Bell, Kunis). Mile me prekvapil Russell Brand, cekal jsem, ze tu bude za nejakyho parchanta, ale kdyz pominu ty nektery jeho superprasacky vystupy, tak je to celkem sympatak. Ale stejne me nejvic bavil Bill Hader a jeho dokonaly rady. Jinak komentar se tyka necenzurovany verze, u ktery ale moc nechapu, proc vznikla, tech par fuck se ve filmu ztrati a bez sto padesati zaberu na Segelovo pero bych se taky obesel. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se, Mila Kunis je úžasná, Jason Segel přesný, ale i tak mi byl tenhle film tak nějak... protivný. Možná proto, že je i přes svou střelenost (mocně podporovanou Russellem Brandem) až nepříjemně skutečný. Jen tři hvězdy ne proto, že je tím pádem i hloupý, směšný a trapný, ale proto, že občas bodnul přímo do živého. Drze, sprostě a ještě z toho dělal komedii. Parchant. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Na Apatowovu dílnu překvapivě slabota. Vtipné a vypointované dialogy aby člověk první polovinu filmu hledal lupou a Segel tak vyloženě nemá co hrát, i když se snaží sebevíc. Ničemu nepomůžou ani zabité vedlejší postavy (Rudd i Hill míří většinu času totálně mimo) a zatraceně cute Mila Kunis všechno zachránit nemůže. Pár geniálních scén (sex wars, vraždící telefon) to v kombinaci s fajn písničkama nakonec vytáhne do lehkého nadprůměru, ale čekal jsem daleko, daleko víc. P. S.: Jason Bateman na hrad, neutečte z kina hned po začátku závěrečných titulků. UPDATE: Trvalo jen čtyři roky a x opáček.... než jsem konečně pochopil, jaká je to hrozná pecka :) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V okamžiku, kdy neustále vystavovaný penis dvojníka policisty Rosewooda z Beverly Hills Cop zažil více rozumu než mozek jeho majitele, měly Kopačky skončit. Sice by to bylo bez fanfár, ale zato s žánrovou ctí a puncem sympatické všednosti. Tak jsem byl jen znova svědkem tradiční závěrečné šablony a jedné rockové opery na úrovni výstupů Mufa ve Studiu kamarád. Nekritické uctívání planetární soustavy kolem Apatowa mi přijde stejně divné, jako že na televizní obrazovky doposud nedorazil ten krimiseriál s Baldwinem.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Scenárista a představitel Petera Brennera Jason Segel se svěřil, že nahý rozchod i loutkový muzikál Dracula vycházely z jeho opravdové životní zkušenosti. Měl prý přítelkyni, která se s ním rozešla, když byl úplně nahý, a než se stal úspěšným hercem, zkoušel napsat muzikálovou adaptaci "Draculy" pro loutkové divadlo. (c.tucker)
  • Kristen Bell (Sarah Marshall) si poranila koleno při natáčení scény na koni, která ale byla z filmu vystřižena. Je ovšem možné všimnout si, že ke konci filmu lehce kulhá. (c.tucker)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama