Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (830)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Judd Appatow přihlížel pouze z pozice producenta a díky bohu za to. Asi bych začínal mít pocit, že se z něj stává falešný prorok. Né, že by Kopačky nebyl ujeté tak nějak po Appatowsku, nechybí spousta sexuálních narážek ani nakopnutí popkultury do citlivých míst, ale přeci jenom jim schází ono civilní kouzlo pana mistra. Asi tak nějak by dopadl 40 let panic kdyby zůstalo u první poloviny. Takhle je to jenom průměrná komedie, která jen stěží lavíruje mezi nechutností a skutečným humorem To ale nic nemění na tom, jak moc velký je Russell Brand borec. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Uáááá! To myslíte vážne s tými hodnoteniami a chválami?! Ten film bol dlhší ako týždeň pred výplatou a väčšinu z neho vypĺňala romantická vata v podobe jedného zavýjajúceho lúzra! Mala som chuť ho vyfackať a zmlátiť do modra už po desiatich minútach - a oni ma tou jeho idiociou týrali ďalšie dve hodiny. Deň pred týmto sme si pozreli Get him to the Greek, čo je vlastne spin off komickej postavičky Aldousa Snowa a veruže aj za 3* to bolo raz také zábavné ako táto romantická zlátanina, kde sú všetci hlavní hrdinovia hlúpi pokrytci. Niekedy som schopná aj slabšej komédii veľa odpustiť pre kvalitné popkultúrne narážky alebo niekoľko božsky vtipných scén - ale TOTO nie!!! Tento film by museli od začiatku celý prekopať, aby som mu dala milosť. Poslednou záchranou pred jednou hviezdičkou bol úplný záver - ktorý sa už ako často používaný "prekvapivý" opak klišé sám stáva klišé - nicméně mohol zapôsobiť lepšie, keby mal tento film o 20 minút dementného balastu a zbytočných postáv menej!!! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmový debut režiséra Nicholasa Stollera nedopadol zle. Podarilo sa mu natočiť celkom príjemnú, romantickú komédiu odohrávajúcu sa na exotických, Havajských ostrovoch. Príbeh tridsiatnika Petra Brettera, ktorý nečakane dostane "Kopačky" od svojej dlhoročnej známosti. Len veľmi ťažko sa s tým zmieruje. Rozhodne sa stráviť zopár dní na vzdialenom, slnečnom Havaji. Tam však ako naschvál zasa stretne ex-priateľku s jej milencom, ale tiež tam spozná aj svoju osudovú lásku, Rachel. Veľmi ma potešila Mila Kunis, známa predovšetkým zo seriálu "Tie roky sedemdesiate", ktorá si tu zahrala jednu z hlavných úloh. *** ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Ne, Ne, Ne tohle nebylo dobrý - Ale vlastně proč ne:o) s odstupem času a po docenění některých životních pravd si tohle dílko zaslouží vyšší hodnocení, už jenom proto, že v rámci romantických komedií je to malý zázrak. Pro ty, kteří nemají zrovna dvakrát v oblibě Jasona Segela je Forgetting Sarah Marshall hotovým utrpením. Alespoň, že Mila Kunis je neskutečně roztomilá. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No z filmu, ktery nejak souvisi s Apatowem, je tohle jednoznacne nejslabsi. Na jednu stranu sice celkem prijemna romantika s stokrat provarenym dejem, ktera je ale docela pohodova, na druhou stranu moc nefungujici komedie. Vtipy by se dali totiz spocitat na prstech jedny ruky, ty hodne vtipny, problem je, ze ani tech nevtipnejch tu moc neni. Navic ani skoro dvouhodinova delka filmu moc neprospiva, nakejch 80 minut by naprosto stacilo, vzhledem k tomu, ze se tu toho moc nedeje. Takle to aspon zachranujou herci, docela sympatickej Segel, kterej neni kdovijakej machrik, ale ani to neni typicky hovado, proste fajn chlapek, akorat sem fakt nechapal, proc na nej leti takovy kundy. Z herecek zaujmou hlavne dve hlavni, obe pekny kocky (Bell, Kunis). Mile me prekvapil Russell Brand, cekal jsem, ze tu bude za nejakyho parchanta, ale kdyz pominu ty nektery jeho superprasacky vystupy, tak je to celkem sympatak. Ale stejne me nejvic bavil Bill Hader a jeho dokonaly rady. Jinak komentar se tyka necenzurovany verze, u ktery ale moc nechapu, proc vznikla, tech par fuck se ve filmu ztrati a bez sto padesati zaberu na Segelovo pero bych se taky obesel. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Pravé jméno havajské národní ryby je Humuhumunukunukuapua'a. Česky ostenec klínovitý. (Ruuzha)
  • V bare u Lenivého Joa si Rachel (Mila Kunis) dáva drink Longboard Island, čo je vlastne ležiak vyrábaný na Havaji, konkrétne v Kona Brewing Co. (vander19)
  • Když si Peter (Jason Segel) objedná ananasový džus s rumem, číšník mu přinese sklenici, která je plná ze 2/3. Když se ale chce napít, je v ní pouze 1/3 nápoje. (SONY_)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama