Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární snímek o historii studia Pixar. (formelin)

Recenze (64)

Falko 

všechny recenze uživatele

Velmi zaujimavy dokument o velmi tazkom rozbiehani animovanych (pocitacovych) filmov, na ktore do roku 1995 neverilo ziadne studio a ani samotny George Lucas. Jedinym clovekom, ktory mal obrovsku trpezlivost bol John Lasseter a v tomto dokumente sa dozviete, ake tazke bolo natocit prvy celovecerny pocitacovy animak PRIBEH HRACEK (1995) a ake nasledky pre niektore studia mal jeho uspech po roku 1995. Samozrejme bude tu spomenutych daleko viac animakov... 08.01.2010 ______ Hudba: Jeff Beal +++ Rozprávač: Stacey Keach +++ ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Že je to reklama na největší studio digitální animace na světě? Je. A komu to vadí. Po tomhle dokumentu mám i já chuť si najít práci, kde se můžu prohánět mezi kancelářemi na koloběžce, střílet po ostatních molitanovými náboji z pistole a pít šampus přímo z lahve. A k tomu vytvářet filmy, které milují lidé každého věku. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zábavný dokument o těžkých začátcích kouzelníku od PIXARu. Film dokonale mapuje trnitou cestu Johna Lassetera a jeho kolegů přes studio Disney až k vlastní společnosti s chodící lampičkou. Film ukazuje jak velký byl technický vývoj v oblasti počítačové animace, jak se do studia postupně dostávali úspěšní režiséři jako Brad Bird a Andrew Stanton, jak těžké a zároveň úspěšné bylo natáčení prvního celovečerního, počítačem animovaného filmu a jak těžké bylo překonávat každý další film z této kouzelnické dílny. Vynikající dokument nejen pro milovníky animované tvorby. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Bohato spracovaná história o založení animačného štúdia Pixar, dozvieme sa tu všetko od samotných animačných začiatkov až po súčasnosť do roku 2007. V dokumente bude hovoriť o svojom prínose pre toto štúdio celá plejáda známych a významných osobností v oblasti kinematografie. /95%/ __Tento dokument "The Pixar Story / Príbeh Pixaru" sa dá vzhliadnúť na bonusovom DVD disku k rozprávke WALL-e. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Vydarený dokument o histórii jedeného z najznámejších tvorcov animovaných filmov. Začínali v podstate od nuly v dovtedy neznámom odbore - počítačovej animácii. No hneď už ich prvý celovečerný film Toy Story sa stal svetovou klasikou, aj keď ako sa dozvedáme z dokumentu vôbec to tak nemuselo byť a Toy Story to mal pekne na mále aby uzrel svetlo tohto sveta. Podľa môjho názoru čo film od Pixaru, to vynikajúci filmový kúsok. Myslím, že všetkým jeho filmom som dal minimálne 4*. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama