Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

HAL 

všechny recenze uživatele

Problém Lesbian Vampire Killer není v dementnosti všeho ve filmu, ani v řemeslné neschopnosti autorů, ale v jejich naprosto nesmyslném žánrovém zaškatulkování. Už z názvu je jasné že LVK neměli být točeni jako akčně-hororová komedie, ale jako pornoparodie. Odpovídat tomuhle zaškatulkování, tak to mohla být geniální zabava jak pro osamělé večery, tak i na prochlastané kalby. Protože holky jsou tam fakt pěkné a i některé gagy mají místy náběh na zkultovnění. Bohužel, z holek ale nakonec nic vidět není a ten náběh ve skoro všech případech opravdu zůstává jen náběhem, nějakým způsobem zmršeným a pohřbeným tunou nevtipné nudy. Takhle LVK baví jen velmi sporadicky. 5/10 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

:-DDDDDDD!!!ač se mi moc nechce,musim uznat že jsem se příšerně řechtal.parta lidí se sešla,pozbírala pár peněz,vyhulila značné množství marihuany a natočila improvizační kulervoucí řachandu.dialogy jsou tak reálný,že mám pocit,jako bych v tom hrál já,se svym nejlepším kámošem,nebo s bratrem.perfektně vygradovaný situace,vyřešený totálním flinkem a neskutečným flegmouštvím.mrtě narvanejch nápadu hned v první půli,trochu škodí té druhé,protože film ke konci trošku ztrácí dech,ale to nemění nic na tom,že se jedná o skvělou komedii-parodii,se spousto nádherných micinek:-)z pohledu věčně zhuleného nadržence,musim říct super:-DDDD ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Už jenom ten název naznačuje naprosto dementní film. Ale ono tomu tak neni! Dlouho jsem se přemlouval, abych se na tu chujovinu kouknul, ale nakonec jsem se přemluvil a vůbec toho nelituju! Byla to příšerná prdel, u který prostě vypnete a jenom se smějete tý demenci. Pár hlášek je fakt úžasnejch a zas tak špatná komedie to neni. Další podceněnej film, jenom kvůli dementnímu názvu. Člověk, kterej film odsoudil jenom kvůli tomu, jak na první pohled vypadá je u mě dement. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Inu, proč ne. Trocha dobrého pitiva, nějaké to jídlo, skvělou partu a máte stoprocentně zaručeno, že se nebudete nudit ani minutu. Ač je pravda, dámy prominou, že tohle je spíše jízda určená pro pány. Chápu nízká hodnocení, nechápu sám sebe, že jsem šel tak vysoko a výborně se bavil. Že by díky té konstelaci potřeb, jakou jsem popsal na začátku? ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Komedie, ze které je bohužel kick-assózní jenom její název. Kdy už si konečně někdo uvědomí, že když se film jemnuje "Zabijáci lesbických upírek", tak nemůže bejt bez koz, bez krve a bez vtipu. Distribuce na křivce humoru je u zabijáků následující: 2 opravdu vtipné scény vs záplava průměrně trapnejch a nedotaženejch blbin až k několika neskutečně křečovitejm pa-vtipům (za všechny: Dildův meč). Místo očekávané příjemné ptákoviny jsou Zabijáci prostě jen takové plácnutí do vody, které si nezaslouží prakticky žádnou pozornost. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)
  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)

Reklama

Reklama