Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 1
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (300)

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu ve mě zůstávají především pozitivní pocity (už jen to téma, v dnešní době né zas tak na nepováženou), a tak se mi hlavou honí, že asi ty 4* dám. Přicházím na CSFD a vidím ubohých 50 % ! Mé rozpoložení z filmu začíná býti značně vratké, říkám si, nedám tomu 4*, všichni to tu odsoudili, budu za blbce. A tak začínám přemítat, 3* by byly fér, 2* jsou přeci jen pro nezáživné filmy. V ten moment vidím vpravo od všech těch "slavných" a "oblíbených" na CSFD povětšinou 2*, a moje hodnotící ego se ocitá na úplném dně. Pouštím se do komentářů, vidím samou hanu - nuda, vřeštící, uječená ženská, nepřineslo to myšlenku, nic nového, revolučního, přitroublé dialogy. Můj vkus propadá depresi. Sahám po alkoholu. Nemám dát odpad ? Zavděčím se všem ? Nezavděčím. Co dál ? Nevím, jsem ztracen. Je ze mě lidská troska. Loguji se na svůj profil. Již s divným pocitem v žaludku a bolestí hlavy přecházím na tento film. Vpravo v hodnocení se to začíná červenat. Bloumám. Jsem opilý ? Snad ne. Zaostřuji svůj rozmazaný zrak. Opravdu, vidím větší počet vyskytujích se hvězdiček pohromadě. Začíná svítat naděje. Ano, skutečně to tak je ! Moji TOP hráči freddy, Enšpígl a lesumir shodně hodnotili 4*. Znovu a znovu přečítám jejich komentáře, pořád dokola. Jim se to líbilo ! A oni... oni... oni vyjádřili svůj názor, ačkoliv ostatní většina je jíného mínění ! Vše mi začíná pomalu, ale jistě, docházet. Tak o tom to přeci je ! Každý má právo na svůj názor, v tom je krása toho moderního světa. A včetně CSFD ! Prozřel jsem, hotová nirvána. Do hodnocení s pocitem vítězství nad masou dávám 4*. Cítím se šťastně. Slunce svítí, svět je zase v pořádku. Děkuji Vám, pánové. ()

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaná stupidita největšího kalibru. Netušil jsem, že: 1) P.J. Hogan může po originálním debutu Muriel se vdává, natočit takovou kravinu; 2) Isla Fisher dokáže po osvězujícím Určitě, možná zahrát tak neskutečnou krávu; 3) můžu být takový blbec a pustit si při pondělku něco "nenáročného" v domnění, že to nebude zas tak špatné... a ono ejhle, je to ještě horší. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Sympaticky prdlý film s opravdu krásným zeleným šálem. Navíc se zde najdou i takové doplňky, jako je Krysten Ritter, Kristin Scott Thomas, John Goodman či Joan Cusack. Isla Fisher je milá na oko a pěkně hraje, takže menší výstřelky se snadno odpouští. Navíc je tu i pohledný Hugh Dancy... Není to žádná hrůza, jak by se mohlo zdát. Je to velmi odpočinková podívaná na večer s vínem a kamarádkami. Pokud hledáte sofistikovanou zábavu, jděte jinam. Shopaholici jsou jen zábavní. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Já bych tu Rebeccu nakopala! Nákupy, účty, fňukání nad cenami a slzy štěstí, že jsou slevy, bla bla bla.. Jako žena bych asi měla mít pochopení, ale nemám, nenávidím obchodní centra a nákupy! Na film mě nalákal pouze Hugh Dancy, ale vědět, že při každém záběru uvidím nesympatickou a zrzavou Islu, tak to ani nepustím.[Než jsem sepsala komentář, tak jsem hodnotila 3 hvězdičkami, za co vlastně? Za zdlouhavý příběh a protivnou hlavní herečku, které kamera leze za zadkem? Ani náhodou.. ] ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Extrémní prototyp ženy s přezdívkou pravá od matela :o) Na ni figuríny volají, mě naopak zakazují chodit do obchodu. Každopádně tahle střeštěná zrzka měla šmrnc a každá situace, do které se dostala, mě bavila a hrozně ale hrozně jsem ji záviděla jejího vedoucího.. ach.. Tahle romanťárná je jako každá předvídatelná. Je jasné, že to všechno dobře dopadne a je mi jasné, že mnozí z Vás věděli, jaké hodnocení to dostane, ještě než jste zmáčkli play. Já byla mile překvapená a vím, že play pustím minimálně ještě jednou :o) A myslíte, že když si koupím zelený šál od čongů, že mi všichni zbaští, že je od Prady? :o) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Isla Fisher sa vrátila k natáčaniu filmu len štyri mesiace po narodení jej dcéry Olive. (Msscastillo)
  • V jedné scéně se Rebecca na něco ptá své spolupracovnice, ovšem za dvě vteřiny se spolupracovnice v záběru již nenachází, jedná se tedy o nepovedený střih. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama