Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie nasadí jednoho ze svých nejlepších mužů, černocha Jacka Cartera, do akce proti překupníkovi kradených aut. Jack má za úkol proniknout prostřednictvím bílého zlodějíčka aut Archieho Mosese až k bossovi překupnického gangu Coltonovi. Jack si brzy získá Archieho důvěru a ke Coltonovi se dostane. O něco později, zcela náhodou, se však Jackova identita prozradí a v následující přestřelce je policista vážně zraněn. Je to ale nezmar, po dlouhém léčení se vrátí zpět ke své práci. Úkolem číslo jedna je dopravit Archieho k soudu, kde má svědčit proti Coltonovi. Problémy nastanou hned na letišti, když eskortu přepadne Coltonova banda. V průběhu dalšího děje jedna komplikace stíhá druhou a situace nutí Jacka i Archieho, aby táhli za jeden provaz. Jaksi nepozorovaně se z nich vlastně stanou parťáci, kteří si vzájemně chrání krk před pronásledovateli (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (113)

J.Bourne 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení, sice kravina každym coulem, ale skvělá kravina. Akční komedie, plná skvělejch hlášek a hrozně dobře ztvárněný hlavní dvojice. Dokonce bych si troufnul tvrdit, že je to jeden z nej výkonů Adama Sandlera. Tyhle typy komedii mám rád. Člověk od nich nic nečeká, takže ho nemůžou zklamat. Prostě oddychovka na večer jak se patří. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Keats (Damon Wayans) a Moses (Adam Sandler) jsou nejlepší kamarádi a zároveň zlodějíčci, kteří se právě dostali díky Mosesově známosti do velkého kšeftu. Při akci však všchno zhatí zásahová jednotka a z Keatse se vyklube polda. Aby Mosese nezastřelili raději jej zatkne. Ten se ovšem cítí svým kamarádem podvedem a nešťastnou náhodou jej velmi vážně postřelí. Keats se z toho ale dostane a vrací se zpět do služby. Jeho úkol je nyní chránit svého bývalého kamaráda, nyní korunního svědka před nájezdy gangsterů, kteří chtějí oba zprovodit ze světa. Zároveň k sobě opět oba musejí nalézt cestu...Sympatická akční komedie s docela vtipným v té době neznámým Adamem Sandlerem. Už v té době měl velký potenciál stát se po Jimu Carreym králem ksichtících komiků. 60% ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Po Respektu a Hře o přežití třetí film Ernesta Dickersona, který jsem měl možnost vidět. Bulletproof je buddy komedie z dob, kdy se Adam Sandler začínal prosazovat, zatímco Damon Wayans už měl vrchol kariéry za sebou. Sandler hraje vola jako vždycky, tentokrát ovšem v akčnějším duchu. Wayans tentokrát tolik nehláškuje a spíš působí jalově. Scénář je děravý jak cedník a tvůrci spoléhají hlavně na akční scény a pár hlášek. Záporák v podobě Jamese Caana byla sázka na jistotu, ale moc prostoru tu neměl. Ač se nejednalo o bůhvíjak komerčně úspěšný film, v případě Damona Wayanse je to poslední výraznější zápis do dějin box office. Shlédnuto na AMC HD. 3* ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Akčná komédia kde síce akčno-kriminálna zápletka je na druhej koľaji avšak keď už na akciu dôjde tak stojí zato a je slušne krvavá. Čo však taktiež dobre funguje je chémia medzi hošanmi a niektoré kurevsky nechutné ale silné fóry, napríklad "Vidíš, ten pes ma má rád, olizuje ma."-"Hej lebo si pred chvíľou lízal gule a teraz sa chce zbaviť tej pachute." A má to aj jeden celkom príjemný a nečakaný zvrat. Slabšie 4* zaslúžene. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zlehka se rozjíždějící Sandler natočil už dávno tuhle svou starou klasiku, ve které se mluví sprostě a hodně se střílí, sem tam je ucházející vtípek, ale jinak je to celkem nudná (i když krátká, naštěstí) jízda bez něčeho výraznějšího. Na komedii až moc střílení, na akční film málo solidní akce. Raritou snad je jen skladatel hudby - Elmera Bernsteina bych tu opravdu nečekal. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 4. března do 9. května 1996 v Kalifornii (USA). (BMW12)
  • V poslední scéně, ve které se má pes zhroutit na pult, je možné vidět lidskou ruku, která tahá psa právě k pultu. (KucC)

Reklama

Reklama