Reklama

Reklama

Městečko Peacock

Trailer

Obsahy(1)

V mysteriózním thrilleru z dílny debutujícího režiséra Michaela Landera, který je současně i spoluautorem scénáře, hlavní hrdina John (Cillian Murphy) vytváří kolem svojí postavy podivnou fantasmagorii - on sám i obyvatelé nebraského městečka Peacock sledují osudy muže a jeho manželky, netuše, že se jedná o jednoho člověka. Příchod ženy z jeho minulosti (Ellen Page) po nehodě vlaku v Johnově zahradě jenom rozvíří temné vody jeho podvědomí... (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

petero 

všechny recenze uživatele

Najlepšie na tom filme je, že dokáže na diváka preniesť ten nepokoj vychádzajúci z postavy schizofrenického Cilliana Murphyho. V pohode malý film ktorý znekľudní, škoda že sa drží pri zemi a k nejakým väčším výkyvom nakoniec nedôjde, ako sme zvyknutý pri béčkových hororoch takéhoto rangu, na druhej strane o ňom nikto aspoň nepovie špatné slovo, ale spokojnosť tak nedosahuje ani na jednej ani na druhej strane. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mimochodom , Susan Sarandon stvárnila postavu menom Fanny Crill a slovo ' fanny ' v anglickom ( nie v amer. ) slangu znamená ' kunda ' . No nie je to funny ? BTW , film stál zahovno ! Pre mňa bol veľkým sklamaním . Pozerať sa na to , ako sa Cillian furt prezlieka, oblieka , je milý , je nervozny a čakať na starostove zvolenie, tak to chce peknú dávku trpezlivosti. Možno si to tvorcovia uvedomili a zachránili ma tou stopážou , za ktorú ja udeľujem práve tú jednu jedinú hviezdičku , inak by to bolo jasné ... ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl celkem paradox. Já po pravdě všechny ty filmy, kdy se muži cítí být ženami, případně je přitahují jiní muži, moc nemusím. Snad z tohoto důvodu si zatím nechávám unikat Dánskou dívku, přestože Eddieho mám ve filmech rád. No a sáhnu po tomto :-) ! Hlavním důvodem byla účast Ellen Page. Zatím jsem neviděl s ní nic, co by mně nebavilo. Jsetli si pod městečkem Peacock představíte nějaký americký zapadákov, kudy je jendou za čas za táhlého houkání prosviští rychlík či nákladní drncák, představujete si ho správně. Tam také žije John, tichý bankovní úředník, kterému před časem zemřela matka a on se z toho ještě pořádně nevzpamatoval. A do toho všeho mu na zahradě po závadě brzd na podvozku přistane z nedaleké trati vagón z volebního vlaku muže kandidujícího na senátora a také jej navštíví bývalá přítelkyně s malým dítětem... Film se táhne stejně jako čas v onom zapadákově a přiznávám, nebavilo mně to. Dám dvoje modré šaty po matce a poznamenávám, že tohle je první film s Ellen, který nebavil... * * ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, ale ničím nepřekvapující film. Celou dobu jsem čekala, že vyjde najevo, že hlavní postava někde doma ve sklepě schovává mrtvolu své matky. Cillian Murphy je ve své dvojroli velice přesvědčivý a zároveň ještě kupodivu ošklivější než obvykle. Michael Lander je každopádně nadějný režisér. 6/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Spíš takový psychologický drama a jen trochu thriller o rozdvojený osobnosti, horor se moc nekoná, každopádně pokud bych se ohlížel jen na herce, tak by to bylo skvělý, protože Cilliam Murphy tady hraje jak o život a svojí rozpolcenou osobnost si vyloženě užívá a vedlejší role Ellen page a Susan Sarandon mu zase dobře sekundujou, ale chyba je v tom, že jaksi příběh nemá prakticky moc co nabídnout, režisér neví jestli chce točit drama nebo thriller a pak z toho vyleze taková nevýrazná patlanina. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel od 6. května do 9. června 2008. (poeta)

Související novinky

Ti dva jsou vlastně jeden

Ti dva jsou vlastně jeden

19.02.2008

O tom, že je Ellen Page po úspěchu Juno zasypaná nabídkami, jsme psali minulý týden v souvislosti s jejím účinkováním v Raimiho hororu Drag Me to Hell. A Ellen nelení, popadla příležitost za pačesy a… (více)

Reklama

Reklama