Reklama

Reklama

Městečko Peacock

Trailer

Obsahy(1)

V mysteriózním thrilleru z dílny debutujícího režiséra Michaela Landera, který je současně i spoluautorem scénáře, hlavní hrdina John (Cillian Murphy) vytváří kolem svojí postavy podivnou fantasmagorii - on sám i obyvatelé nebraského městečka Peacock sledují osudy muže a jeho manželky, netuše, že se jedná o jednoho člověka. Příchod ženy z jeho minulosti (Ellen Page) po nehodě vlaku v Johnově zahradě jenom rozvíří temné vody jeho podvědomí... (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Rozdvojená osobnost a pro mě neskutečný zmatek, který se kolem toho vytvořil, daly vzniknout nezajímavému filmu. Už jen to, že sem vůbec nepochopil to rozdvojení osobnosti, asi sem se na to moc nesoustředil, lépe řečeno sem se přímo nudil. Těšil sem se koho tam ta ženská/chlap, co byla od pohledu divná/ý a hlavně v hlase, zmasakruje a nakonec nic, stejně tak sem se nedočkal ničeho ohromujícího ani z mysteriozní postavy dítěte. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Cillianův herecký výkon bych si dovolila označit jako oscarový! Myslím, že by zasloužil alespoň nominaci, protože byl perfektní a ostatní herci a herečky (i když šlo také o skvělou Susan Sarandon) mu pouze sekundovali. Svoji psycho-dvojroli zvládl na jedničku s hvězdičkou. Atmosféra filmu je celkově velmi povedená a ani na chvíli mi nepřipadalo, že by filmu docházel dech. Naopak. Začátek byl sice perfektní a nejlepší na celém snímku, ale konec byl velmi šokující a prvním scénám se bez problémů rovnal. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"My ženy musíme držet při sobě.." Viď, Normane ?! ;) Opravdu velmi dobrý, hutně atmosférický a znepokojivě bizarní, debut Michaela Landera citlivě a lehce si pohrávající s normanbatesovským motivem, byť ten tedy stojí a padá s tradičně skvostným démonickým Irem, Cillianem Murphym.. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

S tak pěkným námětem a úžasným obsazením se mohl Lander pokusit o něčeho většího. Cillian Murphy hraje svého blázna naprosto přesvědčivě, škoda že ho scénář nepřinutí dělat něco trochu zajímavějšího. Peacock je taková malá dávka deprese a paranoi, negativně se dá hodnotit pouze vzhledem k většímu očekávání. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Přidám se k většině. Opravdu hodně se to vleče, je to ponuré, temné, depresivní, ale nevyvolalo to potřebné emoce k nějakému hlubšímu zážitku. Cillian je zlatíčko, zahrál to fantasticky, mám pro něj vcelku slabost, nikdy mě nepřestane překvapovat, s jakým šarmem dokáže každou roli zvládnout. Vadou na kráse je tu ovšem to, že film jede od začátku do konce v jedné linii a kdyby měl být tento snímek vyobrazen v seismografu, křivka by se nehnula ani nahoru, ani dolů. Je to velká škoda. Téma bylo zajímavé, jen to bylo podané na špatném podnose. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel od 6. května do 9. června 2008. (poeta)

Související novinky

Ti dva jsou vlastně jeden

Ti dva jsou vlastně jeden

19.02.2008

O tom, že je Ellen Page po úspěchu Juno zasypaná nabídkami, jsme psali minulý týden v souvislosti s jejím účinkováním v Raimiho hororu Drag Me to Hell. A Ellen nelení, popadla příležitost za pačesy a… (více)

Reklama

Reklama